Back to Question Center
0

Wiki For The Neurons - Semalt Expert

1 answers:

In dit artikel zal Oliver King, de Semalt Customer Success Manager, u vertellen hoe tonnen informatie kan worden omgezet in neuron Wikipedia (Wiki). Wetenschappers en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg hebben gegevens verzameld over miljoenen tot miljarden neuronen in onze hersenen, en de meesten van hen hebben de gegevens gebruikt om een ​​vriendelijke Wiki voor de neuronen te maken. De website, NeuroElectro, hielp de vorderingen van neurowetenschappelijk onderzoek te versnellen en leverde gecentraliseerde middelen voor het verzamelen en vergelijken van de gegevens van neuronale functies. De beschrijving van deze gegevens is alleen beschikbaar in het Journal of Neurophysiology. Onze neuronen zijn verdeeld in meer dan 250 typen op basis van de fysieke en functionele kenmerken. De onderzoekers hebben jarenlang de eigenschappen en functies van verschillende soorten neuronen bestudeerd en de resulterende gegevens zijn verspreid over honderden tot duizenden wetenschappelijke artikelen en wetenschappelijke artikelen. De onderzoekers van de Carnegie Mellon University hebben zich onlangs tot gegevens gewend en geprobeerd de gegevens op een betere manier te organiseren. Nathan Urban van de BrainHubSM-afdeling van de universiteit zegt dat als je een brein wilt bouwen, je moet weten welke onderdelen het meest werken. We weten bijna alles over de neuronen en welk deel van de hersenen ze bevatten, maar er is weinig bekend over de functies en gedetailleerde eigenschappen. Om het begrip van de neuronen te versnellen, moeten we bepalen hoe ze werken en wat hun eigenschappen zijn.

Verzamelen, toevoegen en verfijnen

Tripathie van de Universiteit van British Columbia verzamelde en standaardiseerde de gegevens voor verschillende soorten neuronen. Vervolgens publiceerde hij de gegevens op zijn persoonlijke blog. Omdat hij de gegevens had verzameld met behulp van de tekstmijnbouw, ontdekten sommige onderzoekers dat deze fouten bevatten en dat ze zo snel mogelijk moeten worden opgelost. Tripathy en zijn groepsleden valideerden de gegevens maar creëerden geen mechanisme dat de gebruikers kon verhinderen de website te markeren.

Neuronverrassingen

De website hielp de onderzoekers de groepen neuronen te vinden die dezelfde fysiologische eigenschappen bezitten en een beter begrip bieden van hoe de neuronen functioneren. Als een wetenschapper bijvoorbeeld ontdekt dat een neuron in de neocortex van onze hersenen wordt afgevuurd, kunnen ze naar de andere neuronen kijken en ervoor zorgen dat ze goed functioneren. Met die informatie zijn veel onderzoeksdocumenten geschreven en is de nieuwe hypothese gebouwd. Om te begrijpen hoe neuroelectro.org kan worden gebruikt, hebben sommige wetenschappers de elektrofysiologische gegevens vergeleken van meer dan dertig typen neuronen waarover ook in verschillende soorten literatuur werd gesproken. Het omvatte de piramidale neuron in de hippocampus, die verantwoordelijk is voor ons geheugen, en de dopamine-neuron van de middenhersenen, die verantwoordelijk is voor verslavingen en ons gedrag. Het National Institute on Deafness, het Pennsylvania Department of Health Commonwealth Universal Research Enhancement Program en de National Science Foundation ondersteunden dit papierwerk.

Gepubliceerde artikelen

Shreejoy J. Tripathy werkte in het laboratorium van Urban en studeerde af aan het University of Pittsburgh Center for Neural Basis of Cognition (CNBC) Program in Neural Computation. Hij koos meer dan 10.000 gepubliceerde artikelen, waarin de fysiologische gegevens werden gecombineerd die gedetailleerd beschrijven hoe de neuronen reageerden op verschillende ingangen. Hij maakte verstandig gebruik van tekstmijnalgoritmen voor het lezen van al zijn papieren. Deze software vond met succes de verhoudingen van neuronen en opgehaalde informatie over hoe de experimenten werden voltooid.

November 29, 2017
Wiki For The Neurons - Semalt Expert
Reply