Back to Question Center
0

Bait And Switch Marketing - Expert van Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

De meeste ondernemers zijn zich ervan bewust dat aas en switchmarketing onethisch zijn. Ze hebben ongelijk, maar soms val je misschien in de val zonder je toestemming. Of u nu expres in de val zit of niet, u moet weten hoe dit werkt en waarom het als verkeerd wordt beschouwd.

Naarmate de tijd vordert, worden consumenten steeds slimmer, en hoewel deze marketingtactieken in het verleden misschien nuttig zijn geweest, zijn de consumenten zich nu bewust van hoe schakelaar en lokaas eruit zien.

Hoe aas en schakelaar werken

De inhoudstrateeg van Semalt , Natalia Khachaturyan, verklaarde dat dit betekent dat een bedrijf een product tegen een lage prijs mag adverteren, maar wanneer de consumenten het product gaan kopen, merken zij dat het niet beschikbaar is . Nu de klant al in de winkel of op de website is, probeert het bedrijf ze te overtuigen om iets anders te kopen dat duurder is dan wat werd geadverteerd. In een dergelijk scenario was het lokaas het product dat werd geadverteerd tegen een lage prijs en vervolgens werd overgeschakeld naar iets anders met een hoger tarief.

Deze marketingstrategie is in sommige gevallen onwettig omdat het een valse advertentie is. Sommige bedrijven mogen er echter geen problemen mee krijgen. Ze hebben een plan om een ​​van de tactieken te trekken. Ze kunnen bijvoorbeeld een disclaimer op het product plaatsen die aangeeft dat het product in een beperkte hoeveelheid beschikbaar is. Hiermee wordt het bedrijf gedekt en kan het niet in de problemen komen als u het niet beschikbaar vindt..

Het lokken is niet verkeerd. Overschakelen is het verkeerde deel van dit plan. Uitrusten is toegestaan ​​zolang u niet van product wisselt. Enkele van de typische aas- en schakelmethoden die u onbewust gebruikt, zijn:

De naam van uw concurrent gebruiken om verkeer naar uw product te trekken

Deze tactiek hangt echter af van je woordkeuze. Als u reclame maakt voor uw producten of diensten en u uw woorden uitspreekt om te laten klinken alsof u een item verkoopt dat u niet hebt, maar een andere populaire concurrent wel, dan kan dit worden aangeduid als lokaas of tricking van uw klanten. Het is legaal om uw producten te vergelijken met die van uw concurrenten, maar het is verkeerd om ze te gebruiken om mensen ertoe te brengen u te bezoeken.

Het gebruik van irrelevante zoekwoorden en SEO-aas en -schakelaar

Het belangrijkste doel van het gebruik van trefwoorden is het optimaliseren van de SEO-ranking. Ze helpen mensen producten te zien die betrekking hebben op uw bedrijf en het verkeer naar uw site te vergroten. Als u SEO-aas en switch doet, gebruikt u trefwoorden die niets te maken hebben met wat uw bedrijf verkoopt. Je vult irrelevante of valse sleutelwoorden in die vaak door de meeste mensen worden opgezocht, zodat meer mensen alleen naar jouw site kunnen gaan om verschillende producten te vinden die ze verwachtten te vinden.

Als dit klinkt als iets dat u in uw bedrijf hebt gedaan, is het van belang op te merken dat de zichtbaarheid van de site niet altijd essentieel is, vooral als de personen die deze bekijken, niet kunnen converteren. De strategie wordt een black hat-plan op het gebied van SEO genoemd en u moet het daarom ten koste van alles vermijden.

Vertrouwen is van vitaal belang voor elk bedrijf. Maak dit niet kapot door uw klanten te laten denken dat u hen in een dergelijke online review verdringt door een van hen uw reputatie en uw bedrijf in het algemeen te ruïneren. Controleer of u deze fouten maakt in uw marketingcampagne en vermijd ze.

November 29, 2017
Bait And Switch Marketing - Expert van Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply