Back to Question Center
0

De coolste H1-tag ooit - expert van Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Elk bedrijf, groot of klein, streeft naar maximalisatie van de winst. Om dit te bereiken, moet u ervoor zorgen dat veel mensen worden aangetrokken en geïnteresseerd zijn in uw producten en services. Contentmarketing is een belangrijke manier om dit te laten gebeuren, omdat het uw SEO-ranking optimaliseert.

De inhoudstrateeg van Semalt , Natalia Khachaturyan, legt uit dat contentmarketing een breed aspect is en dat de meeste mensen een klein maar omvangrijk detail van contentmarketing negeren. Dit is de H1-tag die mogelijk slechts een ondergeschikte factor lijkt te zijn. Het is echter een belangrijke bepalende factor voor het falen of het succes van contentmarketing.

Wat is de H1-TAG?

Wanneer u een document maakt, kunt u uw artikel in verschillende secties verdelen om het gemakkelijk te kunnen lezen. U kunt verschillende koppen op elke pagina plaatsen. De koppen verschijnen als een groter en donkerder lettertype dan de standaardteksten. U kunt ook andere kopstijlen toevoegen die verschillen in grootte. Ze omvatten H2-, H3- en H4-tags. De H1-tags zijn bedoeld om lezers aan te trekken om dat gedeelte van het artikel te lezen.

H1 kan worden aangeduid als HTML-tag die een bepaald label op de website aangeeft.

HTML - dit is de hypertext-opmaaktaal. HTML wordt door de meeste sites gebruikt om hun webpagina's te maken.

Tag - Dit is een code die uw webbrowser laat zien hoe deze de inhoud moet weergeven.

Rubriek: HTML heeft zes rubrieken van H1 tot H6 en H1 wordt als de belangrijkste tag beschouwd, terwijl zes als minst belangrijk..De tags verschillen van de maat H1 is de grootste en H6 de kleinste.

Regels om u te helpen bij het maken van de beste H1-tags

Zorg ervoor dat uw H1-tags nuttig zijn en u de beste resultaten geven. Om dit te bereiken, moet je enkele tips volgen om ervoor te zorgen dat je H1-tags een moordenaar zijn en deze tips bevatten:

Gebruik slechts één H1-tag

Elke pagina vereist slechts één H1-tag. Het vullen van de tags voegt geen waarde toe aan de pagina. Dit komt omdat, aangezien de zoekmachines op elke pagina crawlen, ze waarschijnlijk een gemakkelijkere taak hebben als ze hun inspanningen concentreren op één H1-tag. Veel van hen op één pagina plaatsen hoeft de zoekmachine niet per se te verwarren, maar kan hun kruipvermogen verminderen.

Het label moet de inhoud van uw pagina beschrijven

Dit geeft de lezers een idee van wat ze zouden moeten verwachten, nog voordat ze het materiaal beginnen te lezen. Meestal moet de H1-tag vergelijkbaar zijn met uw title-tag. Het is de titel van de blog. Het primaire doel van de H1-tag is om lezers een sterke hint te geven van wat ze gaan lezen.

Het mag niet langer zijn dan 70 tekens

Het minimale aantal tekens moet 20 en maximaal 70 zijn. Overdrijf de lengte niet. Als de tag te lang is, kan dit de kracht van de HTML-tag verminderen.

Laat het opvallen

Dit aspect is het meest essentiële element van uw blog. Om op te vallen, moet het robuust, merkbaar en groot zijn. Voer zoveel visuele opmaak uit als je kunt, gebruikmakend van alle benodigde lettertypen en stijlen om het op te laten vallen.

Gebruik trefwoord met lange staart

Het gebruik van een kort zoekwoord kan u ertoe verleiden de koptekst op te vullen met trefwoorden, waardoor het een extreem hoge trefwoordendensiteit kan hebben. Dit is niet aan te raden, omdat het de tekststroom verstoort en de kwaliteit ervan vermindert.

H1-tag is een cruciaal element voor het optimaliseren van uw SEO-ranking, en als u ze verkeerd krijgt, kan het uw site verpesten. Overdrijf de optimalisatie niet, maar zorg ervoor dat u uw zoekwoorden goed vermeldt in een aantrekkelijke titel.

November 29, 2017
De coolste H1-tag ooit - expert van Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply