Back to Question Center
0

De deskundige van Semalt Islamabad beschrijft de top 10 bots waar u over moet weten

1 answers:

Botnets en bots worden geassocieerd met hackers en cybercriminelen die de gegevens, creditcardnummers en identiteit van de gebruikers op internet stelen. Bots dienen vaak ook positieve doelen, en het scheiden van slechte bots van goede bots kan een verschil maken in hoe je je site zult beschermen en ervoor zorgen dat het kwaliteitsverkeer ontvangt van de zoekmachine s. Bijna alle goede bots zijn crawlers die door Google, Bing en Yahoo zijn verzonden om de inhoud voor sociale-mediaplatforms en hun zoekresultaten te indexeren. Als u wilt dat de goede bots uw site bezoeken, moet u alles over hen weten. Ze zullen u zeker meer winst en succes opleveren en het afsluiten ervan kan de positie van uw site op internet vernietigen. Tegelijkertijd moet je aandacht besteden aan het afsluiten van de slechte bots.

Michael Brown, een topspecialist van Semalt , bespreekt hier de top tien bots waarover u zou moeten weten.

1. Googlebot

Het is de web crawling bot van Google en wordt vaak als de spin beschouwd. Googlebot maakt gebruik van algoritmische procedures en bepaalt welke websites en blogs klaar zijn om te worden gecrawld. Het haalt elke site apart op, op basis van de lay-out en kwaliteit van de tekst. De crawlprocedure van Googlebot speelt een rol met de lijst met webpagina-URL's die worden gegenereerd door andere crawlprocedures en die zijn aangevuld met de sitemapgegevens die door de webmasters zijn verstrekt. Het detecteert op slimme manier links zoals HREF en SRC op de webpagina's en voegt ze toe aan de lijst met pagina's die moeten worden geïndexeerd.

2. Baiduspider

Baiduspider is de robot van een beroemde Chinese zoekmachine, Baidu Chinees. Dit is een toonaangevende zoekmachine van China voor audiobestanden, afbeeldingen en blogberichten.

3. MSN Bot / Bingbot

Deze webcrawlrobot of -robot wordt door Microsoft ingezet en verzamelt informatie van de websites om de doorzoekbare index voor de Bing-zoekmachine te bouwen.

4. Yandex Bot

De Yandex-bot is de zoekmachine-bot of crawler van Yandex..Yandex is een beroemd Russisch bedrijf dat een van de beste en grootste zoekmachines in Rusland heeft met meer dan zestig procent marktaandeel in dit land. Yandex is gerangschikt als de vijfde beste zoekmachine ter wereld en heeft vanaf september 2017 meer dan 130 miljoen zoekopdrachten per dag en meer dan 23 miljoen bezoekers.

5. Soso Spider

Soso.com is een andere Chinese zoekmachine. Het is eigendom van Tencent Holdings Limited, een bedrijf dat bekend staat om de oprichting van QQ. Vanaf 2015 wordt Soso gerangschikt als de 35e beste en meest bezochte site ter wereld en de 12e beste website van China, en de ranglijst is bijgewerkt door Alexa. Soso ontvangt dagelijks meer dan 21.063.490 pageviews.

6. Exabot

Exabot is een beroemde webcrawler van Frankrijk, die in 2000 werd opgericht door Dassault Systèmes. Deze zoekmachine-pionier zit achter diverse mega-budgettechnologieprojecten. ExaLead biedt ons accurate en nuttige informatie van internet.

7. Sogou Spider

Sogou.com is nog een andere Chinese zoekmachine, die werd opgericht in augustus 2010. Momenteel staat de ranglijst op 121 in Alexa's internet ranglijst. Sogou biedt ons de index van meer dan tien miljard webpagina's.

8. Google Plus delen

Met Google Plus kunnen we de aanbevelingen delen met onze vrienden, familieleden en andere mensen in de wereld via Google Zoeken. De knop helpt bij het initialiseren van de deelkwaliteiten van Google en biedt ons manieren om onze bezoekers iets te geven om versteld van te raken.

9. Facebook externe hit

Facebook laat de mensen links naar nuttige en informatieve inhoud sturen naar hun vrienden op sociale media. Het systeem werkt door de tijdelijke weergave van afbeeldingen en er worden details gegeven over de webinhoud, zoals titels van pagina's, URL's, video's en afbeeldingen. Het Facebook-systeem kan de informatie eenvoudig terugvinden zodra de gebruiker de links aanbiedt.

10. Google Feedfetcher

Google gebruikt het voor het grijpen van de Atom- en RSS-feeds wanneer de mensen ze toevoegen aan de Google Reader- en Google-homepages. Feedfetcher verzamelt en vernieuwt de door gebruikers gestarte feeds en crawlt deze niet in de Bing-zoekacties en andere services van Google.

November 29, 2017
De deskundige van Semalt Islamabad beschrijft de top 10 bots waar u over moet weten
Reply