Back to Question Center
0

De deskundige van Semalt Islamabad biedt tips om spam te behandelen met referrers

1 answers:

Google Analytics is tot op heden een van de meest betrouwbare en krachtige trackingsystemen. Het helpt u de kwaliteit van uw verkeer te bewaken en vergroot uw kansen om veel op internet te verdienen. Helaas is een schaduwrijke tactiek die hackers en spammers gebruiken referrer-spam. Ze proberen te misleiden met uw Google Analytics-account en het bouncepercentage van uw site wordt verhoogd.

Of u nu een webmaster, contentmarketeer, SEO-professional of blogger bent, u moet de volgende tips van Sohail Sadiq, een topdeskundige van Semalt , leren.

Wat is verwijzende spam?

Verwijzerspam is een vreemd soort inhoud die wordt weergegeven in uw Google Analytics-account en alleen webmasters kunnen het zien. Verwijzer spam is eigenlijk nep-verkeer en brengt de kwaliteit van uw bezoeken in gevaar. Het bezoekt uw site, maar het bouncepercentage en de tijd die op een pagina wordt doorgebracht, zijn onverwacht. Een verwijzer is een link die de spammers delen via de HTTP-header wanneer de webbrowser van de ene naar de andere pagina navigeert. Uw Google Analytics-account zal deze informatie volgen en zal het weergeven als een direct bezoek, wat eigenlijk goed is voor niets.

Tips om met referrerspam om te gaan:

Er zijn enkele manieren om referrer-spam aan te pakken in uw Google Analytics-account. Enkele belangrijke dingen die u moet onthouden, worden hieronder beschreven.

Tip # 1: Verwijzer Spam in Piwik:

Bij Piwik begonnen deskundigen maanden geleden al aan het aanpakken van de referrerspam. Als u Piwik gebruikt, is het belangrijk om deze service-updates te behouden en moet u niet tegen elke prijs op onbekende websites surfen. Met deze service kunt u eenvoudig verwijzingsspam uitsluiten van uw Google Analytics-rapporten en kunt u uw datum 24 uur per dag actueel houden. Als u een verdachte website opmerkt in uw Google Analytics-stat, moet u deze zo snel mogelijk toevoegen aan de zwarte lijst van Piwik. Als de nieuwe spammers dagelijks verschijnen, kun je ze allemaal toevoegen aan de zwarte lijst van Piwik en de kwaliteit van je internetverkeer verbeteren.

Tip # 2: Verwijzer Spam in uw Google Analytics-account:

Google Analytics biedt geen spambescherming, maar u kunt handmatig filters maken om de veiligheid en beveiliging van uw site te waarborgen. Als u de filters in Google Analytics wilt maken, gaat u naar het tabblad Beheerder en klikt u op de optie Alle filters. Hier zou u nieuwe aangepaste filters moeten maken die de verwijzende spam uitsluiten op basis van uw instellingen. In het gedeelte Filterpatroon kunt u alle spamdomeinen invoeren en ze binnen enkele seconden worden geëlimineerd. Het beste deel van deze techniek is dat u elke verwijzende spam-link kunt uitsluiten en geen speciaal gereedschap hoeft te gebruiken. Zelfs wanneer u meerdere verzoeken van de spammers ontvangt, kunt u tal van filters maken en deze allemaal uitsluiten om uw analysestatistieken te verbeteren.

Laatste gedachten:

Als u meerdere spammers tegelijk wilt vermijden, werken de twee bovenstaande tips het beste voor u. Eerst en vooral moet u enig begrip ontwikkelen van wat referral-spam is en hoe dit uw Google Analytics-account beïnvloedt. Je kunt je site ook beveiligen door de instellingen van je .htaccess-bestand te wijzigen, maar dat is een optie.

November 29, 2017
De deskundige van Semalt Islamabad biedt tips om spam te behandelen met referrers
Reply