Back to Question Center
0

De deskundige van Semalt Islamabad over het instellen van Google Analytics om Ghost Referrer te verwijderen

1 answers:

De spam in Google Analytics is een serieus probleem geworden. Wegens een stortvloed van verwijzingsspam van de volwassen sites en sociale knoppen zijn webmasters overweldigd door alle filters die ze hebben ingesteld om de nutteloze gegevens die hun sites ontvangen te beheren. Er is geen reden tot paniek omdat het opzetten van Google Analytics om verwijzende spam te verbergen vrij eenvoudig is. Maar eerst moet u begrijpen hoe verwijzende spam werkt.

Als u wilt dat mensen uw site bezoeken en zich bewust zijn van de kwaliteit van uw verkeer, moet u op de SEO-technieken van de witte hoed letten.

Een topdeskundige van Semalt , Sohail Sadiq, biedt hier een dwingende praktijk op dit punt.

Het is misschien niet mogelijk voor iedereen om referrer-spam van de hand te doen, omdat het uw statistieken schaadt en de rangschikking van uw site in zekere mate schaadt. Daarom zou u het zo snel mogelijk uit het Google Analytics-account moeten verwijderen. Darodar.com, priceg.com, iloveVitaly.com, hulfingtonpost.com en blackhatworth.com zijn de meest voorkomende verwijzingen die frustratie veroorzaken bij de Google Analytics-gebruikers.

Als u een piek in het verkeer opmerkt in het Google Analytics-rapport, kan uw onmiddellijke reactie aangenaam zijn. Maar u moet zich zorgen maken over de kwaliteit van uw verkeer en het bouncepercentage van uw site. De kans is groot dat de verwijzende spam uw site bezoekt met 100% bouncepercentage en dat de tijd die u op uw site doorbrengt nul seconden is. Voordat u iets anders gaat aannemen, moet u zich afvragen "of dit verkeer betrouwbaar is of niet." Als dat niet het geval is, moet u maatregelen nemen om spammers te verwijderen. Zoek hiervoor de oorsprong van uw verkeer. Ga naar de sectie Acquisitie> Alle verkeer> verwijzingen en controleer de verkeersbronnen..Probeer te evalueren waar de bezoeken eigenlijk vandaan komen.

Het ernstige nadeel van de verwijzingen is dat ze de intelligentie van uw website verbruiken en het bouncepercentage verhogen, waardoor uw rangschikking van de zoekmachine binnen enkele dagen wordt beïnvloed.

De oplossing voor dit probleem

Als u op de koppeling van HulfingtonPost.com of een andere spamlink klikt, moet u uw webbrowser zo snel mogelijk sluiten. Vervolgens kunt u het opnieuw openen en de cookies en geschiedenis verwijderen om uw veiligheid te garanderen. Het is de moeite waard om te weten dat verschillende soorten spam op verschillende manieren kunnen worden afgehandeld. Sommigen van hen zijn hieronder besproken.

Creepy Crawler

Het kruipt over het web en neemt informatie voor eigen middelen. Het voert verschillende taken uit door op uw links te klikken en u uit te nodigen om op de verdachte links te klikken. Het komt meestal van verschillende IP-adressen en u kunt het verkeer niet blokkeren door de IP's in uw Google Analytics-account uit te sluiten. U kunt het echter blokkeren in uw .htaccess-bestanden.

Geestverwijzing

Een verwijzing naar een geest bezoekt uw site niet. De meest voorkomende voorbeelden zijn darodar.com en ilovevitaly.co. Je zou kunnen overwegen om het .htaccess-bestand te bewerken, maar het gaat je niet ten goede komen en het is zinloos omdat de verwijzingen naar spoken vrij krachtig zijn om mee om te gaan. Je kunt hun bezoeken niet blokkeren voor het geheel, maar je kunt wel bijhouden in je Google Analytics-account. Ze zijn van plan om de tracking van Google voor de gek te houden en willekeurige tracking-ID's te gebruiken om hun taken uit te voeren. De kans is groot dat uw ID is bijgehouden en geregistreerd door de verwijzingsspam en dat verwijzingsbezoeken nu worden weergegeven in uw Google Analytics-rapporten. U moet filters gebruiken om spam te voorkomen en de verdachte website toe te voegen aan de lijst met uitsluitingen van verwijzingen.

November 29, 2017
De deskundige van Semalt Islamabad over het instellen van Google Analytics om Ghost Referrer te verwijderen
Reply