Back to Question Center
0

De deskundige van Semalt Islamabad werkt uitgebreid aan op Metasearch of op een crawler gebaseerde zoekmachine

1 answers:

Zoekmachines spelen een integrale rol als het gaat om een ​​duurzame zoekmachine -optimalisatiecampagne. Bij het rangschikken houden algoritmen van zoekmachines rekening met een aantal factoren. Op crawler gebaseerde zoekmachines werken door software te produceren die uw website-pagina's zoals bots en spiders doorzoekt.

Michael Brown, een topspecialist van Semalt Digital Services, vertelt hier enkele overtuigende kwesties in dit verband.

Wat is een zoekmachine?

Terwijl de zoekmachines op uw websitepagina's crawlen, verzenden en slaan ze informatie op in hun database. Door in miljoenen webpagina's te kruipen, verzamelen en organiseren zoekmachines een database, waarbij het conversiezoekwoord wordt gerangschikt van relevante tot irrelevante vitale zinnen. Webmasters hebben gewerkt aan snelkoppelingen om hoog te scoren in de algoritmen.

Sommige webmasters en online marketeers gebruiken SEO-technieken met zwarte hoeden om ervoor te zorgen dat hun converterende zoekwoorden hoog scoren in de algoritmen van zoekmachines. Google en Bing houden er niet van om voor de gek gehouden te worden. Het plaatsen van gesponnen en gedupliceerde inhoud op uw webpagina's is een kortetermijnstrategie die ervoor zorgt dat uw cruciale converterende zinsnede in korte tijd hoog scoort. Google heeft echter een manier om webmasters te detecteren en bestraffen die het beleid en de richtlijnen van SEO schenden.

Soorten zoekmachines

  • Zoekmachines op basis van crawler
  • Metasearch-motoren

Een groot aantal online marketeers, marketingconsultants en website-eigenaren zijn bekend met op crawler gebaseerde zoekmachines. Dit type zoekmachines verzendt en indexeert uw gegevens automatisch na het crawlen van uw site.

Zoekmachineoptimalisatie is een langetermijn- en een kosteneffectieve strategie die uw website en online winkelzichtbaarheid verbetert door het gebruik van niet-betaalde resultaten. De aandacht van uw bezoekers trekken en de betrokkenheid van uw eindgebruikers vergroten.

Als u uw hitmarkt voorziet van goed geproduceerde inhoud, blijven ze terugkomen voor meer..Op de lange termijn eindig je hoog en plaats je de pagina's met je conversiezoekwoord. Hier zijn voorbeelden van op crawler gebaseerde zoekmachines:

  • Bing
  • Google
  • Exalead
  • Mojeek
  • Gigablast
  • Yandex

Er is een ideale controverse rond de markt geweest met betrekking tot de vraag of Mojeek een op crawler gebaseerde of een metasearch-motor is. Mojeek is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde zoekmachine die de website crawlt om ze te indexeren.

Nuttige informatie over Metasearch-motoren

Metasearch-engines zijn volledig afhankelijk van crawlers om hun databases te analyseren en te ordenen. In de meeste gevallen verzamelt Metasearch Engines resultaten van top-crawler-gebaseerde zoekmachines met als hoofddoel het weergeven van competente databases. Wat is een zoekmachine? Dit is een vraag die elke webmaster moet overwegen voordat hij een online campagne start.

Metasearch-engines mikken op de ervaring van eindgebruikers om resultaten weer te geven die door gebruikers zijn doorzocht. Geschikte voorbeelden van Metasearch-motoren zijn Unbubble en lxquick.

Meta vs. Crawler

Op crawler gebaseerde zoekmachines gebruiken de rangordefactoren om de resultaten te ordenen. Aan de andere kant zijn Metasearch-engines afhankelijk van crawlers om een ​​database te herschikken en te ordenen. Zonder een motor om te kruipen en resultaten te regelen, kunnen Metasearch-motoren gemakkelijk worden verwijderd door nieuwe zoekmachines op de markt.

De mededingingsideologie

In de sector van digitale marketing raakt Google zowel door de marketeers als door de eindgebruikers gebruikt. Google biedt gratis en uitgebreide services aan hun potentiële bezoekers. Het begrijpen van het verschil tussen Metasearch-engines en crawler-gebaseerde zoekmachines is van het grootste belang.

Voor marketeers die waarde hechten aan gebruikerservaring, zijn Metasearch-engines uw beste keuze. Dit type zoekmachine biedt opnieuw geordende resultaten die eenvoudig toegankelijk en te analyseren zijn. In de moderne contentmarketing -industrie blijft gebruikerservaring het aandachtspunt. Kies de beste zoekmachine die bij uw online campagne past om uw doelmarkt te bereiken en uw zakelijke zichtbaarheid in real time te verbeteren.

November 29, 2017
De deskundige van Semalt Islamabad werkt uitgebreid aan op Metasearch of op een crawler gebaseerde zoekmachine
Reply