Back to Question Center
0

Default WordPress Sidebar en hoe ermee om te gaan - Semalt Expert

1 answers:

Artem Abgarian, de Semalt Senior Customer Success Manager, zegt dat het verwijderen van WordPress zijbalk voor veel websitegebruikers een uitdagende onderneming lijkt. In dit SEO-artikel zijn verschillende methoden om deze zijbalk te verwijderen of uit te schakelen aanwezig. Voor de meeste WordPress-thema's is dit een standaardconfiguratie die moeilijk is aan te passen. In andere gevallen kunnen verschillende thema's complexe codestructuren bevatten die kunnen bestaan ​​uit een groot aantal get sidebar ; verzoeken.

Ten eerste komt de zijbalk als een toevoeging voor het thema. Dit betekent dat het een PHP-bestand in de hoofdmap van een themamap heeft. Er zijn een aantal zijbalkinvoegtoepassingen en widgets die afkomstig zijn van de thema's of de plug-ins. In andere gevallen kan de webontwerper enkele eigen aangepaste aanpassingen ontwikkelen door ze in functions.php te plaatsen.

De zijbalk van WordPress uitschakelen

For a WordPress user who may want to disable or move the sidebar, you can go to appearance> widgets > zijbalk. Vanaf deze locatie kunt u de positie van de zijbalk op uw scherm instellen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de juiste locatie van de zijbalk te kiezen. In uitzonderlijke gevallen kan de zijbalk in dezelfde positie blijven. In deze gevallen kan het verwijderen van de WordPress zijbalk een wijziging van sommige PHP-bestanden inhouden. Deze stappen zijn beschikbaar in dit artikel, dus u hoeft zich geen zorgen te maken.

WordPress sidebar verwijderen via themabestanden

Deze methode kan betrekking hebben op het wijzigen van enkele van de cruciale bestanden van het thema. Dit is misschien niet de beste methode om te volgen maar kan futuristische wijzigingen aanbrengen voor het thema, vooral als u van plan bent het thema te gebruiken Vergeet niet dat updates de wijzigingen in het thema kunnen overnemen, daarom is het essentieel om een ​​thema op basis van kinderen toe te voegen aan uw huidige thema.In deze richtlijn is de installatie van op kinderen gebaseerde thema's een aanname, en daarom moet u weet hoe ze te installeren.

To make these adjustments, navigate to Appearance > Redacteur. Ga op deze pagina naar de rechterkant van het scherm en ga naar single.php, page.php en front-page.php-bestanden. Vanuit dit menu kun je de get sidebar vinden; code. Verwijder deze code volledig uit de zijbalk laden. Met deze aanpassing moet het zijbalkprobleem kunnen worden opgelost.

Verwijder hier andere bestanden die mogelijk specifiek zijn voor de get sidebar ; verzoek. U kunt een notitieblok gebruiken en zoeken naar alle regels die de get sidebar bevatten; code en verwijder deze. Dit zijn de items op de zijbalk die ervoor zorgen dat ze worden geladen, zelfs als u ze hebt uitgeschakeld.

Conclusie

Het verwijderen van de WordPress zijbalk over verschillende thema's kan een moeilijke taak zijn. Deze richtlijn kan u helpen WordPress zijbalken uit te schakelen. Op dezelfde manier zou WordPress kunnen. Deze aanpassing is mogelijk met minimale kennis van ontwikkelaars. Je kunt in staat zijn om door je code te bladeren en te zoeken naar de code die een get sidebar probeert te activeren ; verzoek. In het geval dat de code van uw website ingewikkeld lijkt, moet u mogelijk contact opnemen met een webontwikkelaar. Ze kunnen u helpen de juiste coderegels te vinden die u moet verwijderen om het hele proces te laten werken.

November 29, 2017
Default WordPress Sidebar en hoe ermee om te gaan - Semalt Expert
Reply