Back to Question Center
0

Expert Semalt Islamabad: Is uw website voor e-commerce te vinden op Crawlble?

1 answers:

Begrijpen van zoekmachine optimalisatie (SEO) basics is een noodzakelijke voorwaarde als het gaat om online en digitale marketing . Sociale mediaplatforms zijn recentelijk onderwerp van discussie vanwege de echte verkeersconversie en een groot aantal potentiële bezoekers.

Michael Brown, een topexpert van Semalt , verzekert dat het begrijpen van de basisprincipes van SEO van het allergrootste belang is om de aandacht van potentiële gebruikers te trekken en de zichtbaarheid van uw e-commercesites in realtime te verbeteren.

Voor SEO-beginners kan het optimaliseren van uw website voor eenvoudigere navigatie en het crawlen van spiders u echt verkeer opleveren. Uw online campagne hoeft niet zo hectisch te zijn. Wat is zoekspin? Dit is een van de vragen die beginnende onderzoekers van zoekmachines raken en hun online carrière vruchtbaar maken.

Begrip van SEO begrijpen

Als het gaat om het afdekken van public relations en digitale marketing, kan het begrip van de rol van bots en spiders in uw rangschikking niet worden genegeerd. In de marketing helpen zoekspiders en bots om webpagina's en blogpagina's te indexeren. Voor beginners betekent doorzoekbaar dat zoekmachines gemakkelijk de links binnen uw website kunnen vinden..

Zoekmachines sturen ontwikkelde programma's zoals bots en spiders om uw registerbestanden, galerijen en webpagina's te indexeren. Sommige problemen maken het moeilijk voor zoekmachines om uw webpagina's en bestanden opnieuw te bezoeken. Als een dergelijk scenario zich voordoet, worden uw toppagina's uiteindelijk in de hoofddatabase van de engine weergegeven. Op de lange termijn hebben uw potentiële bezoekers geen toegang tot uw inhoud in de zoekresultaten.

Als u uw website niet beheert, kan uw site gemakkelijk worden ondermijnd. Laat als marketingconsulent niet toe dat enkele van de functies voor zoekmachineoptimalisatie onaangetast blijven. Dit zijn veelvoorkomende fouten die webmasters en marketingconsultants hebben gemaakt in hun SEO-campagnes.

Navigatielinks in Flash-bestanden insluiten

In de afgelopen paar jaar heeft Google Incorporation gewerkt aan het helpen van bots en spiders om flash-bestanden te indexeren. Het project is echter nog aan de gang. Het insluiten van links naar flash-bestanden kan je marketingcarrière echt verpesten door je site laag te laten scoren in de algoritmen.

Navigatiekoppelingen ingebed in formulieren

Het insluiten van links binnen formulieren is een techniek die ervoor kan zorgen dat uw conversiezoekwoord als laatste in de algoritmen wordt gerangschikt. Het invullen van een formulier om inhoud te lezen kan voor sommige van uw gebruikers erg hinderlijk zijn. Door koppelingen in formulieren in te sluiten, is het bovendien moeilijk voor zoekmachines om uw inhoud te indexeren.

Navigatieverbindingen insluiten in JavaScript

Als uw e-commerce website uit 230 pagina's bestaat, maar slechts 180 pagina's worden gecrawld door spiders, betekent dit dat 50 pagina's geen verkeer naar uw website leiden. Zoekmachines hebben een probleem gehad met het crawlen van links die zijn ingesloten in JavaScript. Het insluiten van links op uw toppagina's kan de dag redden door verkeer naar uw website aan te trekken en te genereren.

Tips voor het crawlbaar maken van uw site

  • Gebruik broodkruimel- of voettekstnavigatie om alternatieve links voor uw webpagina's te genereren
  • Tekstlinks genereren en insluiten voor uw cruciale pagina's
  • Optimaliseer uw site met CSS-code en genereer navigatie-elementen
November 29, 2017
Expert Semalt Islamabad: Is uw website voor e-commerce te vinden op Crawlble?
Reply