Back to Question Center
0

Expert van Semalt weet hoe hij verwijzingspam kan blokkeren in minder dan 10 minuten

1 answers:

De snelle zoektocht naar de blokkerende referrerspam levert meer dan 500.000 resultaten op. Het is een groot probleem geworden en webmasters maken zich zorgen over hun Google Analytics-account. Verschillende mensen hebben berichten, tutorials en handleidingen gepubliceerd over het blokkeren van referrerspam, maar je hebt zeker technische hulpmiddelen nodig om de algehele positie van je site in de zoekresultaten van zoekmachines te verbeteren.

Als u de pest niet kent die wij noemen als verwijzingsspam, verzekert Frank Abagnale, een topdeskundige van Semalt , dat dit een spookspam is dat uw website niet bezoekt maar altijd zichtbaar is in uw Google Analytics-account in de vorm van hits.

De verwijzingsspam is bedoeld om uw Google Analytics-account te verstoren en betekent de verwijzingslinks van de site met iets dat bekend staat als spambots. Buttons-for-website, free-social-buttons.xyz en darodar.com zijn enkele van de belangrijkste overtreders. Al deze domeinen verschijnen in uw Google Analytics-rapporten en hopen dat u hun gelieerde links bezoekt.

Er zijn twee belangrijke redenen waarom verwijzingsspam een ​​groot probleem is. Ten eerste zijn ze achterdochtig en lopen de hits de Google Analytics-gegevens scheef. Monsterwebsites zoals Mr. Porter en BBC komen niet in de val door verwijzingsspam omdat ze elke dag veel bezoekers ontvangen..De websites en blogs die relatief nieuw zijn, kunnen daarentegen elke dag veertig tot vijftig sessies krijgen. Het heeft een enorme impact op de marketinganalyse en kan de kwaliteit van het verkeer van uw startup in grote mate in gevaar brengen. De tweede is dat de bezoeken van spamverwijzingen de servers en bronnen op dingen kauwt waarvan je niet eens op de hoogte bent. Het belangrijkste is dat u nooit zult weten of de verwijzingsspam daadwerkelijk aanwezig is in uw Google Analytics-account, omdat hun treffers altijd als normaal worden geregistreerd.

Hoe de referral-spam in uw Google Analytics te blokkeren:

Met deze eenvoudige stappen kunt u gemakkelijk de verwijzingsspam in uw Google Analytics-account blokkeren.

Stap # 1 - Ga naar het gedeelte Admin> Filters in uw Google Analytics-dashboard en voeg een nieuw filter toe. Vergeet niet om uw filter een naam te geven als darodar.com.

Stap # 2 - Selecteer de vooraf gedefinieerde naam alleen als de verdachte website al aan een filter was toegevoegd. We raden u aan de domeinnaam samen met de subdomeinen in één filter te plaatsen.

Stap # 3 - Vergeet niet om de instellingen op te slaan voordat u het venster sluit. U kunt het proces herhalen voor elk nieuw domein of elke nieuwe subdomein.

Houd er rekening mee dat als u verschillende segmenten toepast op uw rapporten, deze niet de verwijzingsspam bevatten en u deze afzonderlijk moet toevoegen. Gebruik de optie van het segment alleen als u de meeste referral-spam van een grote website wilt verwijderen. Vanaf nu is er geen oplossing beschikbaar met 100% accurate resultaten, aangezien de meeste methoden garanderen dat slechts 99% verwijzingsspam geblokkeerd wordt. Als deze oplossingen niet voor u werken, is het beter om uw .htaccess-bestand te bewerken of naar een andere oplossing op sociale media te zoeken.

November 29, 2017
Expert van Semalt weet hoe hij verwijzingspam kan blokkeren in minder dan 10 minuten
Reply