Back to Question Center
0

Expert van Semalt: WordPress-thema's - Nuttige tips

1 answers:

Beslissen over een WordPress-thema is de essentiële keuze die men voor een blog moet maken. Een van de beste functies van WordPress is dat je het op een site kunt maken en het kunt laten lijken op de manier waarop je het leuk en leuk vindt door een WordPress-plug-in in te voegen. Het thema laat uw inhoud hetzelfde, maar verandert het uiterlijk van de website en de manier waarop de inhoud is gepresenteerd. Het soort idee dat u selecteert, kan uw inhoud er heel anders laten uitzien, iets dat u met slechts één klik bereikt.

Ivan Konovalov, een vooraanstaand specialist van Semalt , legt uit dat Wordpress-thema's in veel soorten voorkomen, waaronder:

Gekochte of premium thema's

Dit zijn thema's die u bij een online leverancier koopt. U besluit om ze te kopen tegen een eenmalige vergoeding of ervoor te kiezen om het op jaarbasis te betalen. Afhankelijk van de leverancier kun je er een krijgen met videozelfstudies waarin wordt uitgelegd hoe je ze kunt gebruiken.

Premiethema's hebben tal van voordelen, waaronder:

  • Hoge kwaliteit
  • Geoptimaliseerd en met hoge prestaties
  • Volledige ondersteuning bieden
  • Ze gebruiken de nieuwste technologie en de hoogste websitumnormen

Ze worden geleverd met tal van opties en aanpassingsfuncties waarmee u de functionaliteit van uw site kunt verdraaien. Sommige opties omvatten het wijzigen van de kleur en het wijzigen van de lay-out van uw site..Ze zijn het beste voor een perfecte blog.

Gratis thema's

Er zijn duizenden gratis thematypen op internet. Ze zijn gratis te downloaden en je kunt ze zonder enige beperking toepassen. Je kunt ze krijgen door naar de Wordpress.org-themahoofdmap te gaan en ze zijn 100% gratis.

Gratis - Het betekent dat je ze krijgt zonder er iets voor te betalen. De gratis thema's zijn verschillend van freemium, omdat de gratis thema's vol zijn, variërend van saaie tot verbluffende ontwerpen.

Freemium - Deze thema's worden uitgezet met functies beperkte reikwijdte bedoeld om te testen waar uiteindelijk als je van ze houdt, je gevraagd wordt om de volledige versie te kopen. Daarom zijn ze niet gratis omdat je ze met de tijd moet betalen.

Boilerplate

Ze worden ook wel startontwikkelaarsthema's genoemd. Dit komt omdat de thema's al zijn voorbereid, maar ze moeten worden ontwikkeld tot een beter ding.

Deze thema's zijn op maat gemaakt met een minimaal ontwerp. Deze omvatten thema's als skelet, botten en wortels waar de ontwikkelaars van elkaar profiteren om te proberen ze stabiel en economisch levensvatbaar te maken. Ze zijn erop gericht gebruikers informatie te bieden om de codes van het thema aan te passen, en ze zijn aan te bevelen voor mensen die hun thema's willen ontwikkelen.

Elk thema is uniek en ze zijn allemaal ontworpen om aan de behoeften van elke persoon te voldoen. Doe wat onderzoek naar de kenmerken van elk voordat u beslist welk thema u voor uw blog wilt gebruiken.

November 29, 2017
Expert van Semalt: WordPress-thema's - Nuttige tips
Reply