Back to Question Center
0

Gevolgen van het koppelen van over-optimalisatie - SEO-advies van Semalt Expert, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Aangezien websites hun inhoud blijven optimaliseren zodat gebruikers deze online kunnen bekijken, kan het probleem van over-optimalisatie binnensluipen. In het recente verleden kunnen kwesties zoals verborgen inhoud en het vullen van zoekwoorden een digitale marketing vormen platform met onnatuurlijke manieren van rangschikken. In andere gevallen zijn sommige webmasters afhankelijk van externe signalen en verkeer om hun link-juice over te brengen naar hun domein. Het SEO-proces is afhankelijk van veel optimalisatiefuncties op de pagina en buiten de pagina, die allemaal gericht zijn op het vergroten van de zichtbaarheid van de website voor de doelgroep.

De inhoudstrateeg van Semalt , Natalia Khachaturyan, legt uit dat veel "off-site" internetmarketingtechnieken ook een verhoogd risico van over-optimalisatie van een website kunnen veroorzaken. Bovendien voert Google een hardhandig optreden uit van 'kunstmatige' of 'onnatuurlijke' links die tot doel hebben een domeinautoriteit in een bepaalde doelniche te vergroten. De meeste SEO-bureaus houden tegenwoordig rekening met de koppelingsgeschiedenis van een domein dat ze in hun digitale marketingplan zullen opnemen. Om gevallen van linkrehabilitatie te voorkomen, kunt u informatie krijgen over soorten links, de juiste links om linkensap over te zetten, evenals de linkgeschiedenis en het profiel van een domein.

Tekenen van een verband tussen over-optimalisatie

Google is afhankelijk van een algoritme om ongebruikelijke patronen met betrekking tot de verkeersstroom te detecteren..Bijgevolg is het gemakkelijk om "onnatuurlijke" trends te identificeren met betrekking tot de prestaties van bepaalde online links. De meeste websites hebben tegenwoordig bijvoorbeeld een blog. Aspecten van wederzijdse links en ankerteksten verschijnen in kwantitatieve maatstaven na traceerbare patronen. Extreme prestaties, zoals veel verkeer over de hele weg, kunnen het vermoeden versterken dat websites overmatig optimaliseren. In het recente harde optreden kan Google snel het vertrouwen verliezen van sommige links die naar dergelijke sites verwijzen. In dit geval kan dit link-sap buiten beschouwing worden gelaten, waardoor een zet uw rankinginspanningen niet ten goede komt.

Een website kan bijvoorbeeld beginnen met het verkrijgen van direct verkeer afkomstig van 20 verschillende sites binnen een bepaalde niche. Van dichtbij houden deze websites verband met elkaar. Deze gevallen kunnen een platform bieden voor onnatuurlijke koppeling van hun historische gegevens en trends. Een wederkerigheid van 90% kan een fenomeen zijn dat een website te veel spam lijkt te geven. In het verleden zouden SEO-bureaus met een zwarte hoed verschillende sites openen om profielen van hun gebruikers of klantwebsites met elkaar te verbinden.

Bij het optimaliseren van de inhoud van de website, is het essentieel om een ​​natuurlijke manier te volgen om ankerteksten te plaatsen. Te veel permalinks op teksten plaatsen kan het vermoeden versterken dat er een onnatuurlijke distributie is van de informatie waarvan Google afhankelijk is voor het maken van distributiecurven. Externe inkomende links die met elkaar lijken te verbinden, kunnen de voortgang van SEO op een website helpen of schaden.

Conclusie

Websites die niet voldoen aan juridische rangschikkingscriteria lopen het risico van een rangschikking. In andere gevallen kunnen sites ook last hebben van deindexatie, vooral wanneer ze te veel gebruikmaken van SEO-tactieken voor black hat. Google adviseert makers van weblogs op te letten over de linkprofielen die mensen aan hun websites toevoegen. In andere gevallen kunnen anchor-teksten ook een factor zijn die bijdraagt ​​tot het falen van een digitaal marketingproces. Deze SEO-richtlijn kan u helpen bij het detecteren van instanties wanneer uw website te kampen kan hebben met over-optimalisatie.

November 29, 2017
Gevolgen van het koppelen van over-optimalisatie - SEO-advies van Semalt Expert, Natalia Khachaturyan
Reply