Back to Question Center
0

Het structureren van webdocumenten met Khachaturyan Nataliya, Semalt Expert

1 answers:

HTML gebruikt verschillende niveaus van heading-tags. Houd in dit verband in gedachten dat hoe hoger het nummer van het koersniveau is, des te groter de betekenis is. De heading-tags zijn noodzakelijk voor alle webdocumenten en helpen de inhoud op een betere manier te structureren. Door de heading-tags te gebruiken, kunt u gemakkelijk uw inhoud onderscheiden en kunt u deze onderverdelen in verschillende categorieën. Ook zijn kopjes belangrijk en geven een artikel een professionelere en aantrekkelijkere uitstraling, en de tekst van een heading-tag moet vet en groot zijn. De H1-H6 HTML-tags worden gedefinieerd als de koppen van een artikel of een ander webdocument. Houd er rekening mee dat dit de eerste kop is die belangrijk is voor alle webdocumenten en de laatste kop is die het minst significant is in vergelijking met andere headinglabels in een webdocument.

Khachaturyan Nataliya Semalt Contentstrateeg legt uit dat het h1-HTML-element als hoofdkop kan worden gebruikt, gevolgd door de h2-, h3-, h4-, h5- en h6-headinglabels. De h1 is de brutaalste; het moet in het grootste lettertype worden geschreven, terwijl de h6 de kleinste titel is die in het minst prominente lettertype is geschreven. Je moet jezelf niet in verwarring brengen en niet te veel denken aan het leiden van tags. Ze zijn geen optie, maar een noodzaak en helpen u om uw webinhoud op een betere manier te categoriseren. Je moet ook onthouden dat de heading-tags een verscheidenheid aan attributen bevatten en je helpen je content een aantrekkelijker en professioneler uiterlijk te geven. Google, Bing en Yahoo indexeren de inhoud en webdocumenten met heading-tags eenvoudig en gemakkelijk. Met andere woorden, we kunnen zeggen dat de titels veel worden gebruikt om de webdocumenten te structureren.

Hoe H1-H6 HTML-elementen correct te gebruiken?

Behalve dat ze essentieel zijn vanuit het oogpunt van webontwerp, helpen de headinglabels u ook om de ranking van uw website te verbeteren. Het eerste dat u moet weten, is wat het doel van het gebruik van heading-tags is en waarom u uw artikel met verschillende secties moet indelen. Het geeft uw inhoud ongetwijfeld een gebruikersvriendelijke uitstraling en de inhoud wordt gemakkelijk opgemerkt door een groot aantal mensen. De h1 is de belangrijkste heading-tag en moet worden gebruikt in alle artikelen die u publiceert op uw website.

Het is belangrijk om relevante zoekwoorden te gebruiken in uw heading-tags, en daarnaast moet u de voorkeur geven aan zoekwoorden en zinsdelen om uw SEO te verbeteren. Zorg ervoor dat u het primaire zoekwoord in de kop h1 hebt opgenomen en dat uw aandacht moet uitgaan naar het gebruik van secundaire, tertiaire trefwoorden en woordgroepen in de h2-koptags. Het is niet nodig om het primaire zoekwoord keer op keer in al uw koppen te gebruiken. Al deze praktijken zijn goed om uw SEO te verbeteren, zodat u de positie van uw website in de resultaten van de zoekmachine kunt verbeteren.

November 29, 2017
Het structureren van webdocumenten met Khachaturyan Nataliya, Semalt Expert
Reply