Back to Question Center
0

Hoe dupliceer je inhoud? - Antwoord van de deskundige van Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Dubbele of gekopieerde inhoud verwijst naar de inhoudelijke blokken van een artikel binnen en tussen domeinen die volledig met elkaar overeenkomen of in grote mate vergelijkbaar zijn. De meest voorkomende voorbeelden van niet-kwaadwillende gekopieerde inhoud zijn:

  • Forumposten die regelmatige en uitgeklede discussies genereren en gericht zijn op smartphones en andere soortgelijke apparaten
  • Opgeslagen items die worden getoond en gekoppeld aan verschillende URL's
  • De alleen-lezen versies van artikelen en webcontent

De inhoudstrateeg van Semalt , Natalia Khachaturyan, legt uit dat als een website meerdere pagina's met identieke inhoud bevat, de kans groot is dat Google uw website bestraft. Meestal kopiëren spammers opzettelijk inhoud in meerdere domeinen en manipuleren de zoekmachine van een site en winnen meer verkeer naar hun eigen webpagina's. Dergelijke misleidende praktijken resulteren in slechte gebruikerservaringen. Wanneer de bezoekers hetzelfde artikel op internet zien herhalen, zal hij geen belangstelling tonen voor uw inhoud. Google doet er alles aan om pagina's met verschillende informatie te crawlen en te tonen. Het filtert een groot aantal websites weg en blokkeert de sites met vergelijkbare teksten of dubbele inhoud.

Hoe dubbele inhoud aan te pakken?

U kunt een aantal maatregelen nemen om dubbele inhoud op internet te behandelen, zodat bezoekers van uw inhoud houden vanwege de originaliteit ervan.

Methode №1: Gebruik 301

Als u uw website onlangs had geherstructureerd, zou u de 301 redirect in het .htaccess bestand. Het zal gebruikers slim doorverwijzen naar uw webpagina's en zal voorkomen dat de spiders en robots uw pagina's kunnen landen.

Methode №2: consistent zijn

Je moet de interne koppeling constant houden en altijd de topleveldomeinen gebruiken om backlinks van je website te ontwikkelen. Deze domeinen moeten relevant zijn voor uw site en moeten landspecifiek zijn.

Methode №3: zorgvuldig syndiceren

Als u de inhoud op andere websites hebt gesyndiceerd, zal Google waarschijnlijk de versies weergeven die het meest geschikt en geschikt zijn voor zijn gebruikers. Deze methode zorgt ervoor dat uw webcontent en artikelen worden gesyndiceerd en hebben koppelingen naar de oorspronkelijke tekst of pagina. Daarom moet u de inhoud zorgvuldig koppelen en kunt u meerdere plug-ins gebruiken om deze taak uit te voeren.

Methode №4: Gebruik de zoekconsole en pas uw instellingen aan

U kunt de zoekconsole gebruiken en iedereen vertellen hoe u wilt dat uw site wordt gecrawld of geïndexeerd. In plaats van een lange copyrighttekst onderaan elke pagina te gebruiken, moet u een samenvatting schrijven en deze koppelen aan alle pagina's met behulp van een WordPress-plug-in.

Methode №5: Verkleinen van de boilerplate-inhoud

U moet de herhaling van de standaardplaat minimaliseren om ervoor te zorgen dat uw site veilig is op internet. U kunt bijvoorbeeld een samenvatting schrijven en deze koppelen aan de pagina's met meer details. U kunt ook een hulpmiddel voor parameterafhandeling proberen om aan te geven hoe u wilt dat Google, Bing en Yahoo uw site- en URL-parameters behandelen.

Dubbele inhoud is geen grond voor actie op een website totdat deze in een groot aantal op het internet verschijnt en de resultaten van zoekmachines manipuleert . Als uw site een gekopieerd of gedupliceerd inhoudsprobleem heeft en u weet niet wat u moet doen, kunt u beter contact opnemen met de beheerders van de andere sites om de inhoud te verwijderen. U kunt uw verzoek ook indienen bij Google en de zoekmachines zullen de inbreukmakende pagina's verwijderen uit de resultaten.

November 29, 2017
Hoe dupliceer je inhoud? & Ndash; Antwoord van de deskundige van Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply