Back to Question Center
0

Hot 10 SEO Tips van Semalt Islamabad Expert

1 answers:

Webmasters maken vaak de fout honderden dollars uit te geven aan de gesponsorde advertenties, met name Pay-Per-Click campagnes, voordat ze beseffen dat de meeste mensen van niet-gesponsorde advertenties houden. Er zijn talloze manieren om een ​​hoge ranking in de resultaten van de zoekmachine te behalen , maar onze top tien SEO-tips zijn tijdloos en waardevol.

We hopen dat u deze SEO-tips van Sohail Sadiq, een topspecialist van Semalt , nuttig en informatief vindt.

Tip 1: zoek de beste zoekwoorden

Het is veilig om te vermelden dat het vinden van de beste sleutelwoorden om uw site te optimaliseren de enige manier is om op internet te overleven. Zelfs wanneer u een zoekwoord gebruikt dat niet op internet wordt gebruikt, berekenen Google en andere zoekmachines het aantal keren dat uw bezoekers uw website hebben gecontroleerd op dat specifieke zoekwoord. U moet de middelen investeren in het vinden van geschikte zoekwoorden. Het is goed om de trefwoorden en zinnen te gebruiken die de zoekopdrachten in een mum van tijd in leads en aankopen veranderen. Hiervoor kunt u gesponsorde advertenties kopen en enkele SEO-hulpmiddelen gebruiken die u kunnen helpen bij het vinden van de beste zoekwoorden voor uw site.

Tip 2: Ontdek wat de concurrenten doen

Google, Bing en Yahoo weten dat de inkomende links deel moeten uitmaken van hun criteria voor harken. Je moet dus kwaliteitslinks opbouwen en begrijpen wat de concurrenten tegenwoordig doen. Naast het gebruik van een aantal geweldige SEO-tools, moet u hun sitemap controleren en zien welke zoekwoorden ze hebben gebruikt. Leer alles over hun XML-sitemap kennen om de trefwoorden in de paginanamen te vinden. Bovendien moet u hun HTML-titels en metatags controleren en een lijst met zoekwoorden samenstellen die zij het meest hebben getarget.

Tip 3: schrijfbare en gelinkte inhoud

Inhoud is koning, dus u moet zich altijd concentreren op het schrijven van kwaliteitsartikelen. Generieke inhoud kan niet het gewenste resultaat opleveren en is niet vriendelijk voor uw website. Denk aan de korte staart- en lange staart-sleutelwoorden en gebruik een verscheidenheid aan zinnen in uw inhoud. Zorg ervoor dat de artikelen die u schrijft zinvol, informatief en nuttig zijn voor de lezers, want dat is de enige manier om meer shares, vind-ik-leuks en opmerkingen te krijgen. Voeg enkele visuele voorbeelden, referenties en grafieken toe om de waarde van uw inhoud te bewijzen.

Tip 4: Optimaliseer de titel en metatags

De HTML-titel en metatags moeten goed zijn geoptimaliseerd. Als u wilt dat de zoekmachines uw site beter rangschikken, moet u de titel optimaliseren en de juiste metatags gebruiken. uw titel en metatag, en houd de titel onder de 60 tekens en gerelateerd aan de inhoud van uw pagina.U kunt ook de subpaginatitels en hun metatags optimaliseren voor een verbeterde zoekmachine ranking.

Tip 5: Optimaliseer de koppen en subkoppen

Meestal zijn essays en papers geschreven in de stijl van de Modern Language Association (MLA). Het bestaat uit de omslagpagina, de titel, korte en lange paragrafen en hoe de referenties te citeren. Evenzo moet u uw artikelen zo maken dat ze voldoen aan de normen van Google. Koppen spelen een belangrijke rol bij de organisatie van de informatie, dus u moet altijd de H1-, H2-, H3- en andere tags in de inhoud opnemen. Probeer ook een minimum van 400 woorden per pagina te schrijven.

Tip 6: Gebruik de titel- en ALT-attributen

Gebruik de titel en alt-attributen om de rangorde van uw site te verbeteren. Het titelkenmerk vertelt de zoekmachines bijna alles over uw inhoud en het alt-attribuut helpt uw ​​afbeelding te beschrijven voor de zoekmachines.

Tip 7: Optimaliseer bestandsnomenclaturen

Sla waar mogelijk de media, webpagina's en afbeeldingen op met de juiste trefwoorden en bestandsnamen. Als het zoekwoord bijvoorbeeld "sport en spel" is, kunt u uw afbeeldingen opslaan met de titels sports-and-games-00.jpg of sports_games_01.jpg. Experts zeggen dat u de rangorde van uw site met geoptimaliseerde bestandsnomenclaturen zult verbeteren.

Tip 8: Vertel de zoekmachines wat u wilt indexeren

Je moet de zoekmachines vertellen wat je eigenlijk wilt indexeren. Dubbele inhoud en afbeeldingen van lage kwaliteit worden nooit goed geïndexeerd, dus werk met dit probleem voordat u Google, Yahoo en Bing op de hoogte stelt van uw site. Voor consistentie moet u een enkele versie van alle pagina's hebben om de inkomende links te krijgen en de punten bij Google te verdienen.

Tip 9: voer de statische zoekmachines en de XML-sitemap in

U kunt de zoekmachine statisch en de XML-sitemap voeden volgens uw vereisten. Omdat elke pagina van uw site wordt gekoppeld aan uw sitemap, kunnen webcrawlers uw inhoud vinden. Met de XML-sitemap wordt het voor bezoekers en Google gemakkelijk om toegang te krijgen tot uw webpagina's.

Tip 10: Gebruik de validator en checklists

U moet de juistheid van uw site en de bijbehorende broncode valideren. Hiervoor kunt u een aantal SEO-, CSS- en HTML-technieken gebruiken om ervoor te zorgen dat er geen verbroken koppelingen en afbeeldingen zijn. U kunt dit proces starten door de verbroken koppelingen te evalueren en vervolgens de instellingen van uw HTML-kaart aan te passen.

November 29, 2017
Hot 10 SEO Tips van Semalt Islamabad Expert
Reply