Back to Question Center
0

Interne links zijn goed voor sommige dingen, maar niet om uw site te optimaliseren! -SEO door de expert van Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Interne links zijn van vitaal belang om gebruikers te helpen navigeren van de ene pagina van een website naar de andere. Ze spelen een belangrijke rol bij het bieden van een samenhangende gebruikerservaring. Deze links dienen twee primaire doelen in zoekmachine optimalisatie (SEO). Ten eerste zijn interne links verantwoordelijk voor het vergemakkelijken van het proces van zoekmachines die pagina's op uw website ontdekken. Ook helpt de kwaliteit van de links in uw pagina's bij het rangschikken van uw pagina. Het aantal interne kwaliteitskoppelingen die naar een pagina leiden, geeft de zoekmachines een signaal van hoe relevant de pagina is.

De inhoudstrateeg van Semalt , Natalia Khachaturyan, legt uit dat interne links van de ene naar de andere pagina gaan en u helpen bij het navigeren op de site. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het instellen van een hiërarchie, afhankelijk van het belang van informatie die op een bepaalde website wordt bewaard. Dit helpt ook bij het verspreiden van het rangschikkingsvermogen rond de site.

Voor een hoge SEO-rangschikking moeten zoekmachines de inhoud en de kwaliteit van sleutelwoorden zien en hoe ze zijn gebruikt. Om het u gemakkelijk te maken, heeft de zoekmachine een opvraagbare linkstructuur nodig die het helpt de paden van een site te doorbladeren om alle pagina's van de website te vinden. De grootste fout die de meeste websites doen, is het verbergen van de primaire link of het begraven op een manier die de zoekmachine niet kan openen. Dit voorkomt dat de pagina's worden vermeld in de indices van de zoekmachine. De pagina's bevatten mogelijk uitstekende inhoud en zoekwoorden, maar Google zal ze niet herkennen. Daarom dragen ze niet bij aan de rangschikking van uw site.

De beste websitestructuur is die met een minimumaantal links op de startpagina en andere pagina's. Hierdoor kan de rankingkracht een vloeiende stroom door de site hebben waardoor het rankingpotentieel voor elke pagina wordt gemaximaliseerd Om dit te bereiken, moet u aanvullende URL-structuren en interne links gebruiken.Dit formaat is begrijpelijk voor de zoekmachines omdat het gemakkelijk te volgen is.De zoekmachine-spider indexeert vervolgens alle pagina's om ze voor te bereiden op de rangorde. zijn redenen waarom sommige pagina's mogelijk onbereikbaar zijn en dus niet worden geïndexeerd, waaronder:

 • Eis van formulieren
 • Deze kunnen bestaan ​​uit basiselementen zoals een vervolgkeuzemenu of een volledige enquête. Deze formulieren kunnen de zoekspider verhinderen toegang te krijgen tot de koppelingen of inhoud waardoor ze onzichtbaar voor de zoekmachines worden.

 • Koppelingen die alleen via interne zoekvakken kunnen worden bekeken
 • De spider kan de inhoud niet vinden achter de interne wanden van het zoekvak en dus zullen dergelijke pagina's niet worden geïndexeerd.

 • Niet-parserbaar JavaScript
 • Dergelijke koppelingen kunnen niet-samen te vatten zijn en in een dergelijk geval is de zoekmachine niet relevant. Overweeg daarom om standaard HTML-links te gebruiken in plaats van JavaScript-gebaseerde links.

 • Koppelingen in plug-ins
 • Deze links zijn niet toegankelijk voor zoekmachines.

  Als de pagina's worden geblokkeerd door robot.txt of Meta-robots-tag

  Deze Meta-robotlabels en robot.txt beperken de spider om toegang te krijgen tot een bepaalde pagina.

  Links op pagina's met talrijke links

Hierdoor wordt de crawllimiet van de zoekmachines geminimaliseerd. Het is daarom verstandig om ervoor te zorgen dat elke pagina maximaal 150 pagina's bevat, anders voorkomt u dat sommige pagina's worden gecrawld.

Het vermijden van de genoemde incidenties maximaliseert het vermogen van de zoekspider om naar alle pagina's te crawlen, waardoor deze kunnen worden geïndexeerd voor SEO-ranking. Zorg ervoor dat u deze factoren in aanmerking neemt bij het maken van uw interne links.

November 29, 2017
Interne links zijn goed voor sommige dingen, maar niet om uw site te optimaliseren! -SEO door de expert van Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply