Back to Question Center
0

Inzicht in sleutelwoord vulling door de expert van Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

In de meeste SEO-campagnes kan het gebruik van trefwoorden ertoe bijdragen dat een website hoog scoort op de zoekmachine s. Er is echter een beperking aan het gebruik van trefwoorden, aangezien hun overmatig gebruik trefwoorden vullen wordt genoemd. Het onnatuurlijke gebruik van trefwoorden is een Black Hat SEO-techniek die de afgelopen decennia is gebruikt. Trouwens, Google heeft hun Penguin-algoritme bijgewerkt om illegale methoden zoals deze te verwijderen en keyword stuffing kan niet langer elke website online rangschikken. Bovendien stelt de inhoudstrateeg van Semalt , Natalia Khachaturyan, dat een dergelijke techniek het risico verhoogt dat een website te kampen krijgt met een rangschikking en deïndefinitie.

Waarom trefwoorden opvullen niet goed is

Inhoudsrelevantie is de nieuwe rankingfactor geworden die Google prioriteit geeft. Met keyword stuffing, heb je de neiging om te veel inhoud op te nemen die al dan niet relevant is voor je gebruikers. Als u te veel zoekwoorden invoert, kan uw inhoud niet van pas komen voor uw doelgroep. Niemand zoekt een website om op de pagina te blijven als de inhoud zijn oorspronkelijke intentie niet oplost.

De meeste bedrijven gebruiken tegenwoordig geen overmatig veel zoekwoorden omdat deze methode niet langer als een rangschikkingsmethode betaalt. Bovendien, wanneer de inhoud niet relevant is, wordt de betrokkenheidstijd op uw website laag.

Trefwoordvulling in actie

Het detecteren van onnatuurlijk gebruik van sommige woorden op een webpagina is eenvoudig. Wanneer u uitdrukkingen zoekt, moeten de topwebsites relevante informatie bieden. Enkele voorbeelden van mensen die keyword stuffing gebruiken zijn:

  • Zinnen inclusief namen van plaatsen en steden van het gebied waar de site probeert te rangschikken..Deze woorden proberen de lokale SEO-zoekmachine te spammen.
  • Lijsten van veel telefoonnummers die geen enkele waarde hebben voor de inhoud of het domein in kwestie.
  • Onnatuurlijke manier om uitspraken te herhalen. Bijvoorbeeld: "we hebben rode rozen die bij je rode roos passen in dit rode roosregime op je rode roos." Onze rode rozen zijn rood met veel rozen, krijgen een rode roos met een rode kleur, onze rode roos-verkoop van die rode rozen. "

Hoe trefwoorden opvullen te herkennen?

Een van de manieren om het vullen van zoekwoorden te identificeren, is door de webinhoud door te nemen. In de meeste gevallen kunnen websites met keyword stuffing te veel irrelevante informatie bevatten met de zoekwoorden. Andere webmasters hebben de neiging om verborgen inhoud te gebruiken die de gevulde sleutelwoorden bevat. In dit geval kunnen dergelijke webmasters wel of niet een klein lettertype gebruiken, dat in een vergelijkbare kleur als de achtergrondkleur verschijnt.

U kunt alles markeren om de verborgen gevulde trefwoorden zichtbaar te maken. Als u op Control + A drukt, wordt alle webinhoud gemarkeerd. Het plakken van deze inhoud in een tekstverwerkingsdocument is essentieel. Sommige mensen kunnen een vergelijkbare markeerkleur op de achtergrond gebruiken, waardoor deze niet detecteerbaar is.

Conclusie

Voor elk e-commercebedrijf kan het opzetten van een succesvolle campagne voor digitale marketing een goede strategie zijn. Veel bedrijven verkopen veel online met behulp van methoden zoals SEO. Bij de meeste SEO-benaderingen is trefwoordenonderzoek een standaardmanier om zeer doorzoekbare termen te krijgen voor gebruik in de inhoud van de website. Deze techniek maakt een site rang hoog op de SERPs van deze specifieke zinnen. Het overmatige gebruik van een zoekwoord om zoekmachines te misleiden kan echter leiden tot boetes zoals de-indexering. Mensen zouden het gebruik van keyword stuffing niet als een digitale marketingmethode moeten gebruiken.

November 29, 2017
Inzicht in sleutelwoord vulling door de expert van Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply