Back to Question Center
0

Is inhoud schrapen een vorm van zwarte hoed SEO-techniek: wat u moet weten - expert van Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

De inhoudstrateeg van Semalt , Natalia Khachaturyan, waarschuwt dat duplicatie van inhoud om het volume van inhoudspagina's op uw website te verhogen uw online campagne snel kan ruïneren. In SEO is het voeren van uw gebruikers met originele en nieuwe inhoud een langetermijnstrategie waarmee u uw site echt verkeer kunt verdienen. Wonen op SEO-technieken met zwarte hoed kan u echter in echte problemen met Google brengen.

Ook wel bekend als duplicatie van inhoud, is inhoudschrapen een van de black hats SEO-technieken die meestal door webmasters worden gebruikt om hoog te scoren voor hun converterende zoekwoorden. Sommige webmasters hebben er van uitgegaan dat het vergroten van volume-pagina's naar een website bijdraagt ​​aan het vergroten van de betrokkenheid van gebruikers en het verbeteren van de zichtbaarheid van bedrijven. Dit begrip is echter door SEO-professionals verkeerd bevonden, aangezien het plaatsen van duplicatie-inhoud op een site leidt tot een hoog bouncepercentage.

Nuttige informatie over geschraapte inhoud

Het stimuleren van de betrokkenheid van uw gebruikers en het realtime raken van uw doelmarkt is van het grootste belang als het gaat om online- en internetmarketing. Het plaatsen van interactieve, originele en nieuwe inhoud op uw website helpt u de aandacht van uw potentiële bezoekers te trekken. Sommige webmasters hebben echter een snelkoppelingsroute genomen door hun websites te optimaliseren voor geschraapte inhoud voor hun conversiezoekwoord om relevant te markeren.

Geschraapte inhoud wordt vaak aangeduid als een inbreuk op de auteursrechten die wordt uitgevoerd door webmasters om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten en echt verkeer te genereren. Strategieën geïmplementeerd door marketingconsultants, online marketeers en webmasters om te rangschikken in de algoritmen vertellen meer over hen..Het is de moeite waard om voldoende tijd te nemen om interactieve inhoud te genereren en nuttige informatie aan potentiële bezoekers te verstrekken. Laat uw gebruikers terugkomen voor meer inhoud van uw website door waarde toe te voegen aan uw inhoud.

Zoekmachines updaten hun algoritmen regelmatig om gedupliceerde en geschraapte inhoud te detecteren. Hier zijn enkele voorbeelden van schaven als een vorm van Black Hat SEO:

Inhoud kopiëren en opnieuw publiceren

Het opnieuw publiceren en kopiëren van inhoud van andere websites zonder nuttige informatie toe te voegen aan het materiaal is een vorm van Black Hat SEO-techniek die uw online campagne in gevaar kan brengen. Om scraping te voorkomen, overweeg dan waardevolle en interactieve informatie toe te voegen aan uw inhoud om uw gebruikers te bereiken.

Gebruik van geautomatiseerde technieken

Het gebruik van geautomatiseerde technieken om een ​​bestaand artikel te wijzigen door louter synoniemen te vervangen is een black hat SEO-techniek. In plaats van een huidig ​​artikel te vervangen door synoniemen om honderden of duizenden artikelen te maken, neem dan de tijd om nieuwe inhoud te genereren en de zichtbaarheid van uw bedrijf te verbeteren.

Inbedding van inhoud zoals virale video's

Als u inhoud van andere websites hebt ingesloten zonder enige vorm van waarde toe te voegen aan de eindgebruiker, overweeg dan om uw strategie te herzien om te voorkomen dat u wordt gebanned en op de zwarte lijst wordt gezet door zoekmachines .

Feeds van andere websites reproduceren

E-commerce websites die feed op andere sites reproduceren en kopiëren en er niet in slagen unieke inhoud toe te voegen met als enige doel gebruikers ten goede te komen, kunnen met een verbod van Google worden geconfronteerd zonder over de resultaten te onderhandelen.

Optimalisatie van zoekmachines is een langetermijnregeling die de zichtbaarheid van het bedrijf verbetert en de betrokkenheid van gebruikers vergroot via niet-betaalde resultaten. Wordt genoemd als een zwarte hoed SEO-techniek, heeft het scrapen van inhoud geleid tot de beëindiging van vele websites. Als u een van de bovenvermelde praktijken hebt uitgevoerd, overweeg dan om uw strategieën te herzien en uw doelmarkt te raken met de white hat SEO-technieken.

November 29, 2017
Is inhoud schrapen een vorm van zwarte hoed SEO-techniek: wat u moet weten - expert van Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply