Back to Question Center
0

Nuttige tips en trucs van Semalt over hoe u rupsen en spam van uw website kunt uitsluiten

1 answers:

Bekend als spamdexing is verwijzende bomaanslag de huidige trend in de sectoren voor digitale marketing die uw WordPress-website in minder dan een week zullen ondermijnen. In de afgelopen paar maanden zijn gevallen gemeld van een webcrawler en spookverwijzende spam die van invloed is op e-commercewebsites, wat een groot gevaar voor sites in een vroeg ontwikkelingsstadium vormt.

Onlangs hebben we een website over fotografie gelanceerd die zich richt op baby's en kinderen. Als nieuwe website hebben we ons geconcentreerd op het ontwikkelen van onze website, maar we hebben vergeten crawlers te blokkeren van het indexeren van de site. Spamverwijzende spam en crawler-spam zagen helaas een mogelijkheid om te exploiteren. We zijn begonnen met het ontvangen van verwijzingen afkomstig van een pornosite.

Als webmaster wilt u niet dat u wordt gedomineerd door kwaadwillende verwijzingen. Crawler referrer spam werkt om u kwaadaardige links te sturen en nep verkeer naar uw nieuw ontwikkelde website te leiden. Uiteindelijk zul je uiteindelijk op de link klikken met de bedoeling om te bepalen waar het meeste verkeer vandaan komt. Dit is hoe spammers dollars verdienen. Hier zijn trucs en tips van Jack Miller, de Semalt Senior Customer Success Manager, die u zal helpen om crawler en spam van uw website uit te sluiten.

Wat u moet weten over referrer-spam

De benadering van spammers voor website-eigenaren en online marketeers is in de loop van de tijd aan het veranderen. Momenteel doen spammers geautomatiseerde verzoeken aan eigenaren van websites en laten ze valse URL's achter die website-eigenaren doorsturen naar kwaadwillende websites. Een aanvaller tricks online marketeers om te klikken op geautomatiseerde koppelingen uit nieuwsgierigheid..Nadat ze op de links hebben geklikt, verdienen spammers echte contanten, aangeduid als advertentiekosten.

Crawler-referrerspam werkt aan spiking van nepverkeer op uw website. De tijd die namaakbezoeken met zich meebrengen leidt tot een hoog bouncepercentage en minimale sessieduur, een kritieke factor die ertoe leidt dat algoritmen uw conversiezoekwoord als verwaarloosbaar beschouwen. Spammers maken misbruik van spam-verwijzingsspam, waarbij geautomatiseerde codes uw Google Analytics-code chanteren en uw gegevens scheef trekken.

Trucs voor het uitsluiten van crawler en spam van uw analyses

GM Block Bots gebruiken om referrerspam te blokkeren

Komt een webmaster crawlerverwijderingsspam tegen op uw analyses? Geen reden tot paniek. GM Block Bots is een van de meest uitstekende WordPress-plug-ins die werken om crawlers en spam zoals best-seo-solution.com en blackhatworth.com uit te sluiten van uw Google Analytics. Om verwijzende spam te verwijderen met behulp van een WordPress-plug-in, upload je de nieuwste GM Block Bot-versie op je website en activeer je deze.

Gebruik van .htaccess-bestand om verwijzende spam te blokkeren

Als webmaster kunt u referrer-spam eenvoudig voorkomen en uitsluiten met behulp van een .htaccess-bestand. Dit configuratiebestand werkt om te voorkomen dat kwaadwillende URL's verwijzen naar uw WordPress-website. Voeg eenvoudig een gegenereerde code toe aan uw .htaccess-bestand om te voorkomen dat crawler-verwijzer scheef loopt met de records van uw campagne.

Wat u moet weten over ghost referrer

In vergelijking met crawler-verwijzingspam kan spam-verwijzende spam worden uitgesloten door filters in te stellen om spam-URL's te blokkeren. Maak en gebruik een geldige hostnaam om ongeldige URL's te blokkeren en geen gegevens aan uw account te verstrekken.

Na het blokkeren van bots verwachten verwijzingsspam en ongewenst verkeer dat verwijst naar uw website een drastische daling van het verkeer van uw website. Uw bouncepercentage schiet echter op en stuit op sessieduurperioden van een hoge duur. Wees waakzaam en actief om te voorkomen dat crawler en spam zich schminken met uw Google Analytics-rapport.

November 29, 2017
Nuttige tips en trucs van Semalt over hoe u rupsen en spam van uw website kunt uitsluiten
Reply