Back to Question Center
0

Problemen die kunnen optreden bij het dupliceren van inhoud - Khachaturyan Nataliya, deskundige van Semalt, legt uit hoe het probleem het hoofd moet worden geboden

1 answers:

Dubbele inhoud is het type inhoud dat op meerdere plaatsen op het world wide web wordt weergegeven. Als dezelfde artikelen op verschillende websites worden weergegeven, wordt de positie van uw site verlaagd en kan deze door Google worden bestraft. Het is veilig om te zeggen dat dubbele inhoud een grote invloed kan hebben op uw zoekmachine , rangorde. Wanneer er meer dan één inhoud op het internet is, zullen Google en andere zoekmachines het niet leuk vinden en kunnen ze besluiten die sites achter de concurrentie te duwen.

Waarom is dubbele of gekopieerde inhoud van belang?

Khachaturyan Nataliya, Semalt Contentstrateeg legt uit dat voor de zoekmachines dubbele of gekopieerde inhoud drie grote problemen oplevert:

  • Zij kunnen niet begrijpen welke versie van de inhoud moet worden gecrawld en welke moet worden verboden.
  • Zij weten niet of de koppelingsgegevens naar een specifieke website moeten worden geleid of in verschillende versies moeten worden bewaard.
  • De zoekmachines kunnen niet begrijpen welke versie van de inhoud moet worden gerangschikt voor de queryresultaten.

Voor webmasters en bloggers kan dubbele inhoud ook voor verschillende problemen zorgen

  • Het biedt slechte gebruikerservaring en de zoekmachines worden gedwongen meerdere websites tegelijk te bestraffen, zelfs wanneer u een originele uitgever van een specifiek artikel bent.
  • Voor een betere zoekervaring zal Google verschillende versies van dezelfde inhoud tonen en de zichtbaarheid van alle dubbele stukken verdunnen.
  • Link equity kan ook verwateren als andere websites uw inhoud hebben gekopieerd om links naar hun eigen websites te bouwen. Dit kan een negatieve invloed hebben op de zichtbaarheid van uw inhoud in de resultaten van de zoekmachines .

Hoe los ik de dubbele inhoud op?

Het herstellen van de dubbele of gekopieerde inhoud is mogelijk wanneer u alle problemen in uw inhoud corrigeert en deze scant via Copyscape voordat u deze publiceert op internet. Wanneer u kopieën van de inhoud op meerdere websites aantreft, moet u dit melden aan Google of contact opnemen met de beheerder van die site om de dubbele inhoud te verwijderen voordat het te laat is en Google besluit uw site te bestraffen.

De 301-omleidingsmethode

In sommige gevallen kunt u de dubbele inhoud bestrijden door de 301-omleidingen van de dubbele pagina's in te stellen op uw originele inhoud. Wanneer verschillende pagina's weer aan dezelfde URL zijn gekoppeld, zullen ze automatisch stoppen met met elkaar te concurreren en zullen ze in de toekomst geen relevantie creëren.

De methode Rel = "canonical"

Een andere optie wordt de methode rel = canonical genoemd. Hiermee kunnen Google, Bing en Yahoo weten dat uw webpagina moet worden behandeld als echt en dat de andere vergelijkbare pagina's moeten worden behandeld als het duplicaat. Laat ons u hier vertellen dat de rel = canonieke attributen deel uitmaken van de HTML-code van uw webpagina's.

Andere methoden om dubbele inhoud aan te pakken

U moet de consistentie handhaven terwijl u interne links op uw site ontwikkelt. Bij het syndiceren van inhoud moet u ervoor zorgen dat de syndicatiesite een link heeft toegevoegd aan uw oorspronkelijke inhoud en dat er geen variatie is op de URL. Om de bescherming van uw site te maximaliseren en ervoor te zorgen dat uw inhoud niet wordt gekopieerd op internet, kunt u zelfreferentiële rel = canonieke links toevoegen aan al uw webpagina's.

November 29, 2017
Problemen die kunnen optreden bij het dupliceren van inhoud - Khachaturyan Nataliya, deskundige van Semalt, legt uit hoe het probleem het hoofd moet worden geboden
Reply