Back to Question Center
0

Semalt deelt Top Blocker WordPress Plugins Tips

1 answers:

Het bedienen van een WordPress-website met piek- en spamverkeer kan een beetje hectisch zijn. Blocker WordPress-plug-ins helpen eigenaren van e-commercewebsites om ongewenst verkeer en spammers afkomstig uit verschillende landen te blokkeren. Als marketingconsulent moet je niet missen dat je WordPress-plug-ins gebruikt voor je website.

WordPress biedt marketingconsultants de mogelijkheid om uitstekende blogs en krachtige ontwerptoepassingen te maken. Door efficiënt gebruik van blocker WordPress-plug-ins kunnen website-eigenaren ongewenste verkeerscongesties uit specifieke landen blokkeren.

Michael Brown, een vooraanstaand expert van Semalt , definieert hier de top-lijst van blocker-WordPress-plug-ins die u zullen helpen spikingverkeer uit afzonderlijke landen te voorkomen.

Geolify WordPress plugin

Geolify is een van de beste blocker WordPress-plug-ins om te gebruiken op uw website. Geolify maakt interactieve afbeeldingen, inhoud en krijgt toegang tot de locatie van uw potentiële bezoekers. Website-eigenaren die de WordPress-plug-in gebruiken, hebben het voorrecht om waarschijnlijke bezoekers om te leiden van de ene URL naar de andere.

Geolify-plug-in bestaat uit een geolocatie waarbij website-eigenaren toegang hebben tot WordPress-blog met behulp van scripts en codes. De meest gebruikte codes zijn geolifylatitude en geolifystatename.

Centrora-beveiligingsinvoegtoepassing

Centrora is een unieke blocker WordPress plug-in die is ontworpen om website-beveiligingsoplossingen te bieden. De plug-in Centrora-beveiliging bestaat uit geïntegreerde scanners, back-upoplossingen en een firewall. Website-eigenaren die Centrora-beveiligingsinvoegtoepassing gebruiken, identificeren gemakkelijk schadelijke scripts, virus- en SQL-injecties.

De onlangs vrijgegeven versie van de beveiligingsversie van Centrora bestaat uit directoryscanners en bestandsscanners..Deze beveiligingsinvoegtoepassing bestaat ook uit andere topfuncties, zoals afzonderlijke landblokkeringen, firewallconfiguratiesystemen en geavanceerde scanners.

Landinvoegeenheid iQ-blok

WordPress-plug-in voor iQ-blokker biedt website-eigenaren de mogelijkheid om individuele landen te beperken tot toegang tot inhoud. Met de iQ-blokland-plug-in kunt u eenvoudig landen blokkeren die spam- en hackpogingen veroorzaken.

Als eigenaar van een WordPress-website kunt u besluiten om alle landen te blokkeren en behalve uw IP-adres toegang te krijgen tot uw inhoud. Voeg een beveiligingslaag toe aan uw WordPress-website en voorkom dat kwaadwillende bezoekers toegang krijgen tot uw inhoud.

Plug-in voor IP2Location-landenblokker

Wordpress-plug-in voor IP2Locatie stelt klanten in staat om sommige bezoekers toegang te bieden tot inhoud. Deze WordPress-plug-in ondersteunt zowel BIN-gegevens als IP2Location-indelingen. Met IP2Location WordPress plug-in, kunt u de 403-pagina aanpassen en bezoekers afkomstig uit meerdere landen doorsturen naar een aangepaste pagina.

Plug-in voor IP-Geo-blok

IP Geo Block-plugin bestaat uit een immigratiecontrolefunctie die helpt bij het blokkeren van aanmeldingspogingen, kwaadwillende toegang en spamberichten op uw site. IP Geo-blokker WordPress plugin ondersteunt beveiligings-plug-ins, BuddyPress, eenvoudige redding en bbPress.

WP GEO-plug-in voor websitebescherming

WP GEO WordPress plug-in helpt website-eigenaren om de toegang tot ongewenste landen of individuele IP-adressen op uw site te beperken. Deze blocker WordPress plug-in blokkeert bezoekers die afkomstig zijn uit ongunstige landen van toegang tot de inhoud van uw website.

Land IP Individuele redirecties

Dit is een blocker WordPress-plug-in die website-eigenaren de mogelijkheid biedt om ongewenst verkeer te blokkeren. Land IP individuele omleidingen plugin maakt gebruik van toeschrijvings- en browsercookies van bezoekers om de IP-adressen van geblokkeerd land om te leiden naar een vooraf gedefinieerde pagina.

Admin Block Country-plugin

Dit is een van de beste blocker WordPress-plug-ins die werken om de toegang tot uw admin-pagina's te blokkeren en te beperken.

Plug-in voor Wordfence-beveiliging

Dit is de meest geavanceerde blocker WordPress-plug-in voor het blokkeren van individuele IP-adressen, firewall en inlogbeveiliging. Wordfence-beveiligingsplug-in wordt mogelijk gemaakt door Threat Defense Feed, software die website-eigenaren beschermt tegen hacking.

De hierboven besproken blokkerende WordPress-plug-ins helpen website-eigenaren de toegang te beperken van bezoekers die toegang hebben tot inhoud en hun websites. Download en installeer deze functies om verkeerscongesties uit kwaadwillende landen te voorkomen.

November 29, 2017
Semalt deelt Top Blocker WordPress Plugins Tips
Reply