Back to Question Center
0

Semalt Expert Blocker Advies: 5 manieren om websites te blokkeren in Chrome

1 answers:

Websites zijn een uitstekende informatiebron, maar het blokkeren van ongewenste, verdachte en volwassen webpagina's is essentieel voor onze veiligheid op internet. Soms worden de gebruikers omgeleid naar vreemde blogposts of webinhoud en worden ze gedwongen zich aan te melden voor de aanbiedingen. Als deze problemen bekend voorkomen, moet u alle vreemd uitziende websites in uw webbrowser, Google Chrome, blokkeren.

Michael Brown, een vooraanstaand expert van Semalt , heeft hier gesproken over 5 opwindende en beroemde manieren om websites in Chrome te blokkeren.

1. Creëer de bewaakte gebruikersprofielen

De eerste en beste optie is het creëren van bewaakte gebruikersprofielen. Het voordeel van deze methode is dat deze geen extensie vereist, wat betekent dat u gemakkelijk kunt voorkomen dat uw kinderen ongewenste of volwassen websites bezoeken. Met een dergelijk profiel kunt u eenvoudig bijhouden welke website of apps niet veilig zijn voor uw gezin en deze meteen blokkeren. Om het in Google Chrome in te schakelen, klikt u op het menu met drie punten in uw Instellingen en klikt u onder de sectie Personen op de optie Beheren. Hier moet je een nieuwe persoon toevoegen en de optie Toezicht aanvinken voordat je de instellingen opslaat. Ga ten slotte naar de optie Beheren en klik op de optie Gecontroleerd om te controleren of uw bewaakte profiel is gemaakt of niet.

2. Persoonlijke blokkeerlijst

Het is een van de beste en eenvoudigste manieren om websites in Google Chrome te blokkeren. Als u de websites wilt blokkeren in de zoekresultaten van Google, is de persoonlijke blokkeerlijst de juiste extensie voor u en Google heeft deze aan haar wereldwijde gebruikers verstrekt..Eenmaal volledig geïnstalleerd, kun je profiteren van de vele opties van deze extensie, zoals naar het dashboard gaan en de website blokkeren waarvoor je niet wilt dat je kinderen surfen. Onderaan ziet u de optie Geblokkeerde websites, die u kunt gebruiken om alle geblokkeerde webpagina's te beheren.

3. Block Site

Een van de beste dingen aan de Block Site is dat deze authentiek en betrouwbaar is. Nadat u de geblokkeerde websites hebt geconfigureerd, kunt u gemakkelijk een wachtwoord toevoegen aan de instellingen van Block Site, zodat uw kinderen geen toegang krijgen tot de geblokkeerde sites of artikelen. Zodra u deze extensie hebt geïnstalleerd, gaat u naar de optie Instellingen en voegt u de site toe die u wilt voorkomen. De volgende optie is om te klikken op het vakje Authenticatie inschakelen en vergeet niet om uw wachtwoord op te geven voordat u de instellingen opslaat.

4. StayFocusd

Zonder twijfel is StayFocusd de beste en een van de beroemdste websites die extensies blokkeren voor Chrome-gebruikers. Het werkt goed voor zowel uw Facebook- als Gmail-accounts en beperkt de tijd die u aan de sites voor volwassenen besteedt. Het is eenvoudig om de uren of de dag te specificeren waarop StayFocused de browse-activiteiten zou moeten beperken. Bovendien kunt u eenvoudig lijsten met geblokkeerde en toegestane websites maken. Een andere handige optie is de nucleaire optie. Dit zal u helpen om de verdachte website een paar maanden of jaren te beperken.

5. Nanny voor Google Chrome

Nanny is een waardevolle extensie met heel veel opties en functies. Het helpt bij het maken van de witte lijsten van sites, geeft de tijd aan die u op een webpagina moet besteden en beheert de vergrendeling tot op zekere hoogte. Met Nanny voor Google Chrome kun je zoveel websites blokkeren als je wilt. Ga naar de optie URL's blokkeren en voeg de naam van de website toe die u mogelijk wilt blokkeren. Het is mogelijk om de tijd op te geven waarop u een bepaalde site wilt blokkeren. Klik op de knop Opslaan zodra u klaar bent.

November 29, 2017
Semalt Expert Blocker Advies: 5 manieren om websites te blokkeren in Chrome
Reply