Back to Question Center
0

Semalt Expert From Islamabad: How To Darodar Ghost Referrers

1 answers:

Darodar.com wordt vaak weergegeven in de verwijzingslijst van uw Google Analytics-profiel, ondanks het feit dat het u geen echt verkeer stuurt. U kunt waarneembare bezoeken observeren, die allemaal een bouncepercentage van 100% en nul seconden op uw website hebben. Darodar.com houdt zich bezig met de praktijk die referrer-spam wordt genoemd. De site pretendeert echt verkeer aan te bieden, maar dat doet het niet. Darodar.com publiceert een lijst met de beste verwijzingen, en de spammers denken dat ze door in deze lijsten te komen, backlinks van hoge kwaliteit kunnen krijgen .

Een andere reden is dat ze hopen dat je hun websites zult bezoeken en iets van hun affiliate links zult kopen. Met alle middelen is darodar.com een ​​black hat SEO-bedrijf dat belooft uw verkeer te verhogen, maar het voert de taken uit met illegale en onethische technieken.

Sohail Sadiq, een vooraanstaande specialist van Semalt , geeft hier enkele nuttige tips in dit verband.

Hoe beïnvloedt de spam van referrers de gegevens?

Ongeacht de redenen voor verwijzende spam, dit heeft wel invloed op de Google Analytics-gegevens. Een van de belangrijkste redenen voor het gebruik van GA is om te controleren op welke websites u legitiem verkeer verzendt en welke websites betrokken zijn bij illegale verkeerstactieken. Het is ook belangrijk om te weten welke sites beter worden gerangschikt in de zoekresultaten van zoekmachines en hoe u uw strategieën voor het verkrijgen van nieuwe links kunt verbeteren.

Het bouncepercentage en de tijd die aan uw site wordt besteed, zijn belangrijk omdat u hiermee de structuur en inhoud van uw website kunt verbeteren. Als u een bedrijfssite bezit, kunt u hiermee de conversieratio verbeteren en nieuwe leads voor u genereren. Als u een aantal belangrijke beslissingen wilt nemen over de groei van uw bedrijf op basis van Google Analytics-gegevens, moet u voorkomen dat verwijzende spam de nauwkeurigheid van uw gegevens verstoort.

Hoe kom je te vervallen door verwijzende spam?

Het goede nieuws is dat het mogelijk is om verwijzende spam van de Google Analytics-gegevens te verwijderen. De beste manier is om enkele filters in te stellen in uw Google Analytics-account. Sommige websites gebruiken bots om uw webpagina's te bezoeken, terwijl de andere de valse bezoeken rechtstreeks naar uw Google Analytics-account verzenden zonder uw website te bezoeken. U kunt beide verwijderen door filters in uw Google Analytics-account te maken.

Voor het instellen van filters voor darodar.com, moet u het volgende in gedachten houden:

Log in op uw Google Analytics-account en ga naar het gedeelte Beheerder.

Selecteer de optie Account en eigenschap in de vervolgkeuzelijst en maak filters in het gedeelte Dedicated Views.

Klik in de vervolgkeuzelijst Weergave op de optie Nieuw filter en geef uw filter een naam als darodar.com.

Vergeet niet om de aangepaste filteroptie te selecteren en de Verwijzing in uw Filterveld-keuzelijst te kiezen.

Hier moet u darodar \ .com in het gedeelte Filter invoegen en op de knop Opslaan klikken voordat u het venster sluit.

Hoe zit het met andere spam-verwijzers?

U kunt eenvoudig dergelijke filters toevoegen voor alle spamverwijzers die in het Google Analytics-account verschijnen. Houd de nieuwe domeinen in uw gegevens in de gaten en voeg nieuwe filters toe voor wat er met de tijd verschijnt.

November 29, 2017
Semalt Expert From Islamabad: How To Darodar Ghost Referrers
Reply