Back to Question Center
0

Semalt Expert From Islamabad - Wat zijn zoekmachine-spiders en hoe beïnvloeden ze SEO?

1 answers:

Verschillende webmasters maken zich zorgen over de sleutelwoorden en -zinnen van hun websites, omdat zij denken dat de zoekmachine alle zoekwoorden telt om de relevantie van een website en zelfs de rangorde ervan te beoordelen. Gelukkig brengt moderne SEO veel dingen met zich mee en gaat het niet alleen om zoekwoorden. In feite zijn er honderden tot duizenden optimalisatiefactoren voor zoekmachines die bijdragen aan de zoekmachine ranking van een website. Alles van de title-tags tot metabeschrijvingen en inkomende links is essentieel voor betere zoekmachines. Door de jaren heen hebben Google, Bing en Yahoo geleerd hoe te bepalen of een website gebruiksvriendelijk is of niet en hoe de kwaliteit van de inhoud te beoordelen.

Michael Brown, de Customer Success Manager van Semalt , vertelt dat Google en Bing alleen hoeven te verwijzen naar hun index van sites en bepalen welke webpagina's kwaliteitsinhoud hebben en mogen worden weergegeven in de index. Zoekresultaten.

Zoals alle webmasters weten, is de ranking van de zoekmachine niet statisch. De kans is groot dat uw concurrenten veel betere zoekwoorden en inhoud toevoegen en wijzigen dan u, en het werk van Google spiders kan niet worden voltooid. Daarom moet u uw inhoud regelmatig bijwerken en een aantal onderwerpen behandelen. Het zal de zoekmachines aangeven dat de website actief en gezond is..

Vermijd de woede van de crawlers en bots van Google

Er was een tijd dat de zoekmachines gemakkelijk konden worden misleid. De webontwikkelaars en webmasters gebruikten verschillende black hat SEO-tactieken om de positie van sites in het organische zoekresultaat te manipuleren. Hun keyword jamming is de bekendste en meest gebruikte strategie, maar nu zijn de zoekmachines goed geworden in het identificeren van dergelijk gedrag. Wanneer de spinnen een opeenvolgende overtreding melden, kan dit leiden tot een permanent verbod of tijdelijke straf. De straffen zijn een klap om je pols en het zal je niet helpen de rangorde van je website te verbeteren. Als gevolg hiervan wordt het verkeer van uw site verminderd omdat de zoekmachines het niet goed rangschikken.

Het is waar dat de inhoud koning is en als de spiders van Google zien dat u een gebruikersvriendelijke en inhoudrijke site hebt onderhouden die aan de verwachtingen van de bezoekers kan voldoen en zich richt op de beste SEO-praktijken, uw de ranglijst van de site zal zeker verbeteren. Je moet nooit je rankings met de manipulatieve technieken riskeren om meer bezoekers te trekken, omdat dit je niet het gewenste resultaat zal opleveren.

Een andere methode om het succes te bereiken en de top te bereiken

Google en andere zoekmachines zijn miljarden dollars waard en deze sites bereikten niet de hoogste successen met liefdadigheidsdonaties. Deze zoekmachine-gigant is betrokken bij het verkopen van advertentieruimte boven het zoekresultaat en klanten en merken bieden op verschillende zoektermen zoals katten en honden. Wanneer een persoon de zoekopdracht invoert, worden de pop-up- of banneradvertenties automatisch weergegeven. Het is inderdaad een goede manier om de oordeelkundige crawlers, bots, te omzeilen en de adverteerders betalen alleen zwaar voor de ruimte wanneer de gebruikers op hun advertenties klikken.

Er is geen garantie dat uw site een goede rang zal krijgen aangezien er honderden tot duizenden zakelijke websites op de bovenste plek zijn. De beste manier om te beginnen is te begrijpen wat elke webmaster aan het doen is. Hiermee kunt u de inhoud verbeteren en de resultaten van de zoekmachine van uw website verbeteren.

November 29, 2017
Semalt Expert From Islamabad - Wat zijn zoekmachine-spiders en hoe beïnvloeden ze SEO?
Reply