Back to Question Center
0

Semalt Expert From Islamabad - Wat zijn zoekmotor-spiders en -robots?

1 answers:

Spiders van zoekmachines zijn ook bekend als crawlers en bots. Dit zijn kleine, geautomatiseerde programma's die de zoekmachine gebruikt om op de hoogte te blijven van de inhoud op het wereldwijde web. De spinnen zoeken voortdurend naar nieuwe en vers geschreven webpagina's. Michael Brown, de Customer Success Manager van Semalt , zorgt ervoor dat de resultatenpagina's van een zoekmachine net zo goed zijn als de bibliotheekdatabase.

Wat zijn spiders, robots en webcrawlers?

Google, Bing, Yahoo en andere bedrijven in de zoekmachine gebruiken kleine, geautomatiseerde programma's die worden aangeduid als robots van zoekmachines of spiders of webcrawlers. Net zoals je de stoffige hoek van je huis ziet, zien de zoekmachines de clusters van websites. De spinnen kruipen alle onderling verbonden links, bewegen stil, verspreiden niets en bezoeken alle hoeken van het spinnenweb. We mogen niet voorbijgaan aan het feit dat de spinnen minimale en basale vaardigheden hebben, wat betekent dat ze beperkt zijn in hun functies..Ze werken net als uw desktopwebbrowser en lezen de HTML-tekstcodes van de webpagina's. Bovendien kunnen de spiders de gif- en jpg-afbeeldingen niet zien en specifieke JavaScript-codes gebruiken om hun taken uit te voeren. Aan de andere kant roepen webcrawlers of robots de interface-functies in, zoals het invoeren van de wachtwoorden en klikken op de mooie knoppen die u op uw blog of website kunt hebben. Sommige bekende en hoog gerangschikte sites gebruiken dynamisch gegenereerde pagina's in hun URL's en de meeste pagina's met animaties en multimedia blijven ongezien door de spiders en robots die proberen de webpagina's te catalogiseren.

Hoe werken de spiders van zoekmachines?

Als u wilt begrijpen hoe de spiders van zoekmachines werken, moet u ze beschouwen als de geautomatiseerde robots voor gegevensverzameling. We hebben je al verteld dat de spiders op internet surfen om nieuwe en bijgewerkte links en webpagina's te vinden. Wanneer u uw inhoud indient bij de zoekmachines, wordt u toegevoegd aan de lijst met spiders en bezoeken zij uw inhoud om de kwaliteit ervan te bevestigen. Uw webpagina's worden ook gevonden als u deze niet verzendt, omdat spiders uw pagina's kunnen vinden die zijn gelinkt vanaf andere sites. Ongetwijfeld vervullen ze verschillende belangrijke functies, en het is verplicht om de bibliotheek met links van andere beroemde sites terug te bouwen naar uw website.

Hoe vaak bezoeken de robots en spiders uw webpagina's?

Alle zoekmachines hebben hun specifieke database, dus de frequentie van bezoeken varieert van de ene zoekmachine tot de andere. De enorme groei van unieke en nieuwe websites en blogs heeft het proces enorm vertraagd, maar je moet je geen zorgen maken want de spiders van zoekmachines zijn de onvermoeibare drones op hun missies. Ze zullen uw website en inhoud zeker vinden via een eigen link of via de links naar andere sites. Zodra uw site aan de bibliotheekdatabase is toegevoegd, zullen de robots en spiders deze voortdurend bezoeken om te zien of de inhoud is bijgewerkt of niet. Alle webmasters en bloggers moeten weten welke webpagina's de spiders van zoekmachines hebben bezocht. Hiervoor moet u uw serverlogboekrapporten controleren in het Google Analytics-account.

November 29, 2017
Semalt Expert From Islamabad - Wat zijn zoekmotor-spiders en -robots?
Reply