Back to Question Center
0

Semalt Expert legt uit welke knoppen voor website verwijzer spam is

1 answers:

Buttons-for-website.com is een beroemde website die wordt weergegeven in de verwijzingslijst van de Google Analytics-accounts, ondanks dat deze u feitelijk geen verkeer stuurt. Mogelijk ziet u enkele bezoeken, allemaal hebben ze een bouncepercentage van 100% en worden er 0 seconden besteed aan uw website. Knoppen voor websites zijn een van die sites die gebruikers op de een of andere manier betrekken bij referrerspam. Het idee is om de rangorde van haar eigen websites te verbeteren door uw site te voorzien van kwaadaardig verkeer en veel bezoeken van lage kwaliteit. De spammers en hackers hopen dat ze inkomsten zullen genereren met deze truc, en buttons-for-website.com publiceert de lijst met de beste verwijzingen om de gebruikers op internet te misleiden. Als een SEO-bedrijf betrokken is bij spamming en belooft om uw verkeer binnen enkele dagen te verhogen, kan het betrokken zijn bij sommige Black Hat SEO-technieken en zijn vergoedingen aan de klanten verantwoorden.

Als u een site bezit en het Google Analytics-account in de gaten houdt, is de kans groot dat uw site hits van buttons-for-website.com ontvangt. Het is geen legitieme bron van verkeer en moet zo snel mogelijk worden verwijderd.

Probeer de volgende praktische tips van een expert van Semalt , Jack Miller.

Spam van verwijzingen door Darodar:

Laat me je vertellen dat buttons-for-website.com direct geassocieerd is met Darodar. De kans is groot dat je iemand uit Darodar hebt aangenomen en dat deze in de verwijzende statistieken is verschenen. Buttons-for-website doet hetzelfde met uw site en verwijzende spam in het Google Analytics-account doet zich voor als legitiem..Als u erop klikt, ziet u veel bezoeken naar uw site komen. De verwijzer is geen echte persoon, maar een bot die doet alsof hij een mens is. Hij wil dat je elke dag zijn site bezoekt, zodat hij wat inkomsten kan genereren.

Verwijzerspam is niet alleen een ergernis:

Het is veilig om te vermelden dat referrerspam vaak als een kleine ergernis wordt beschouwd, maar dat is niet zo omdat dit uw Google Analytics-gegevens kan verknoeien en de resultaten ervan in zekere mate kan scheeftrekken. Het speelt dus een belangrijke rol bij het vernietigen van de positie van uw site en verhoogt uw bouncepercentage. Toen Darodar zijn spamcampagnes begon, meldden de klanten dat hun websites duizenden keren per dag werden geraakt. Soms ontvingen hun sites elke minuut tientallen hits, wat nogal niet-natuurlijk is. Het veroorzaakte verschillende prestatieproblemen op de sites die ze targetten, waardoor de sites de hele dag niet beschikbaar waren. Bovendien zorgde dit ervoor dat de reactietijd in grote mate afnam.

Hoe verwijzende advertenties te blokkeren?

Als u referrerspam ontvangt op uw site, wordt het tijd om deze te blokkeren voordat uw bedrijf volledig is vernietigd. Gelukkig zijn er een aantal manieren om referrerspam te voorkomen, zoals het bewerken van het .htaccess-bestand en het gebruik van een WordPress-plug-in.

Bewerk uw .htaccess-bestand:

Bewerk het .htaccess-bestand alleen als er geen andere optie is. Dit bestand is aanwezig op uw webservers en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Als u niets weet over hoe u het kunt bewerken, is de beste optie om met de vertegenwoordigers van uw hostingbedrijf te praten en zij zullen het voor u bewerken.

De plug-in WordPress:

Als u uw site hebt gebouwd op WordPress, kunt u profiteren van een paar plug-ins die de verwijzende spam blokkeren. Wordfence is een van de beste plug-ins. Het is gratis te gebruiken en is erg handig. Het heeft veel opties en functies om van te profiteren. Om verwijzende spam te voorkomen, moet je naar de optie Geavanceerd blokkeren gaan en vaarwel voor de rest van de tijd afscheid nemen van de verwijzende spam.

November 29, 2017
Semalt Expert legt uit welke knoppen voor website verwijzer spam is
Reply