Back to Question Center
0

Semalt Expert over het elimineren van referrerspam in Google Analytics

1 answers:

Als u het Google Analytics-account voor uw website gebruikt, heeft u mogelijk veel verkeer opgemerkt afkomstig van copyrightclaims.org, get-free-social-traffic.com, floating-share-buttons.com, oo-6 -oo.com, free-traffic.xyz en andere soortgelijke domeinen die blijven verschijnen in uw statistieken. Deze verdachte websites blijven nepverkeer verzenden en staan ​​bekend als verwijzerspam.

De verwijzingsspam is bedoeld om de webmasters en bloggers te misleiden om hun eigen sites en pagina's als verwijzers te bezoeken, inkomsten voor zichzelf te genereren en de positie van hun sites in de resultaten van zoekmachines te verbeteren .

Jack Miller, de Senior Customer Success Manager van Semalt , biedt in dit opzicht enkele overtuigende problemen.

Alle nep-verwijzingen met eigenschappen die hierboven zijn beschreven, worden spookverwijzingen genoemd. Als zakenman moet u weten hoe u de nep-verwijzingen kunt onderscheiden van legitiem verkeer, zodat u kunt voorkomen dat de bots uw site doorzoeken op internet. Als de onzinnige bots uw site blijven crawlen, is de kans groot dat de classificatie wordt beïnvloed en dat hun sporen levenslang in uw Google Analytics-account blijven.

Hoe spookspam en referral-spam werken?

Allereerst moet u evalueren hoeveel paginaweergaven u krijgt en dit rapport is aanwezig in uw Google Analytics-account. Wanneer de pagina's worden geladen, verzendt de trackingcode verzoeken naar google-analytics.com/collect voor het verzamelen van de informatie over uw pageviews. De Measurement Protocol Reference geeft ons de juiste informatie over wat er op uw site gebeurt.

Als een echte bezoeker uw site niet bezoekt, geeft het Google Analytics-account geen nauwkeurige resultaten weer en is uw bouncepercentage altijd cent procent. In dergelijke omstandigheden is de enige informatie die u moet weten uw property-ID, die eenvoudig te verkrijgen is door de volgende code op uw website in te sluiten.

[verwijderd]

(functie (i, s, o, g, r, a, m) {i ['GoogleAnalyticsObject'] = r; i [r] = i [r] || function {

(i [r] .q = i [r] .q || [])..push (argumenten)}, i [r] .l = 1 * nieuwe datum ; a = s.createElement (o),

m = s.getElementByTagName (o) [0]; a.async = 1; a.src = g; m [verwijderd] .insertBefore (a, m)

}) (venster, document, 'script', '// www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga ('create', 'UA-XXXX-Y', 'auto');

ga ("send", "pageviews");

[verwijderd]

Hier hebben we de lijst met domeinen die worden gebruikt als spookverwijzingen:

  • blackhatworth.com
  • hulfingtonpost.com
  • darodar.com
  • humanorightswatch.org
  • o-o-6-o-o.com

De gevolgen van verwijzende spam

Verwijzingsspam speelt een cruciale rol bij het verminderen van de nauwkeurigheid van uw site en vernietigt zijn algemene reputatie op internet. webmasters maken zich vaak zorgen over de kwaliteit van het verkeer dat hun websites ontvangen en Google Analytics kan worden gebruikt om bij te houden welk type weergaven uw webpagina's elke dag krijgen.

Elimineer de verwijzingsspam

Het is belangrijk om de referral-spam te verwijderen. De meest voorkomende en wijdverbreide aanbeveling is het maken van filters die criteria gebruiken op basis van uw Referral-veld. De filters helpen om verkeer van slechte kwaliteit te elimineren en veel mensen bevelen bloggers aan om hun gegevens te filteren op basis van de velden Campagnebron.

Een andere manier om de referral-spam te elimineren, is door de filters in de sectie Hostnaam te gebruiken. U kunt ook de IP-adressen van de verdachte bezoekers een leven lang blokkeren om te voorkomen dat valse paginaweergaven uw site binnenkomen. Het enige nadeel van deze techniek is dat het ook de geldige pageviews zal filteren. Als iemand bijvoorbeeld uw artikel heeft gelezen, wordt zijn weergave ook als spam gemarkeerd. Maar als u dit wilt voorkomen, moet u gewoon paginaweergaven blokkeren met hostnametranslate.googleusercontent.com.

Reviews van Mediglobus online servicepersoneel. Wij bieden een hoogwaardige ziekenhuisbehandeling en gekwalificeerde artsen in het buitenland.

November 29, 2017
Semalt Expert over het elimineren van referrerspam in Google Analytics
Reply