Back to Question Center
0

Semalt Expert - Tips over hoe Google kan stoppen met het crawlen van uw WordPress-website

1 answers:

Het blokkeren van zoekmachines van het tijdelijk indexeren van uw website totdat u de ontwikkelingsfase voorbij bent is van het allergrootste belang als het gaat om online marketing. Als eigenaar van een website is het uw primaire doel om Google zo snel mogelijk een index te laten genereren voor uw website en zo hoog te scoren in de algoritmen.

Na het installeren van uw WordPress is stoppen met het crawlen van uw site het eerste wat u moet doen. De vroege fase van het ontwikkelen van uw website kan rommelig worden en uw toekomstige inspanningen voor het werken als marketingconsulent bederven. Het eerste dat de meeste van de geesten van de webmasters raakt na het starten van het ontwikkelen van websites, is het genereren van verkeer en het uitnodigen van bots en crawlers om hun sites te indexeren.

Hoe blokkeer je zoekmachines en voorkom dat Google je site crawlt? Dit is een vraag die de hoofden van veel webmasters raakt.

Igor Gamanenko, een topdeskundige van Semalt , geeft hier enkele tips en hints over hoe u kunt voorkomen dat zoekmachines en Google uw site tijdelijk doorzoeken om de ontwikkeling van uw website te plaveien.

Wachtwoord gebruiken om uw site te beschermen via cPanel

Het belang van het beschermen van uw nieuwe website met een wachtwoord en het voorkomen dat Google deze doorzoekt, kan voldoende benadrukt worden. U wilt niet dat zoekmachines uw website verpesten in de ontwikkelingsfase. Als eigenaar van een website kunt u eenvoudig uw registerbestanden beveiligen vanaf uw cPanel-dashboard. Webcrawlers zoals Google kunnen registerbestanden die worden beschermd door een wachtwoord, niet indexeren en openen. Om uw bestand met een wachtwoord te beveiligen;

a) Start uw cPanel-account en selecteer de 'Password Protect Directories'

b) Open de homedirectory van uw account en klik op 'Go'..

c) Selecteer de locatie waar uw WordPress is geïnstalleerd

d) Selecteer via 'Wachtwoordbeveiliging deze map' en typ een naam van de map die moet worden beschermd in het volgende vak. Klik op de knop 'Opslaan'

e) Ga na ontvangst van een succescode terug naar het dashboard en maak een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord aan. Klik op 'bevoegde gebruiker / add wijzigen' om te voorkomen dat Google uw site crawlt

Bestand Robots.txt gebruiken om zoekmachines te blokkeren

Om te voorkomen dat andere zoekmachines en Google een indexering van uw website crawlen, genereert en uploadt u handmatig uw gegenereerde robots.txt-bestand naar de directory van uw site en instrueert u zoekmachines en Google om uw website niet te indexeren.

Het andere alternatief is om de ingebouwde functie op uw geïnstalleerde WordPress te gebruiken om zoekmachines te instrueren om uw website niet te crawlen. Om dit uit te voeren;

a) Open uw WordPress-dashboard en klik op 'Instellingen' en selecteer vervolgens 'Lezen'.

b) Selecteer 'Zoekmachines ontmoedigen van indexeren van deze website' en klik op 'Wijzigingen opslaan' om te voorkomen dat alle zoekmachines tijdelijk naar uw website crawlen.

Beveilig uw website met een WordPress plug-in

Als webmaster kunt u een WordPress-plug-in gebruiken om te voorkomen dat Google uw site crawlt. Het is echter raadzaam om een ​​bijgewerkte plug-in te gebruiken om effectieve resultaten te bereiken. Activeer je plugin en klik op 'Instellingen'. Start uw plug-in en stel uw nieuwe wachtwoord in. Klik op 'Wijzigingen opslaan' om te voorkomen dat zoekmachines crawlen op uw site.

Het veilig houden van uw websitecords en statistieken is van het grootste belang als het gaat om digitale marketing . Als u de Google-zoekmachine blokkeert en uw website crawlt en indexeert, heeft u ruim de tijd om deze te ontwikkelen en in realtime schone gegevens te verkrijgen. Gebruik de bovenstaande tips om te voorkomen dat Google en andere zoekmachines uw site tijdelijk indexeren.

November 29, 2017
Semalt Expert - Tips over hoe Google kan stoppen met het crawlen van uw WordPress-website
Reply