Back to Question Center
0

Semalt Expert uit Islamabad: manieren om Darodar Ghost Referrer te herkennen in Google Analytics

1 answers:

Voor veel website-eigenaren is referral-spam een ​​aanzienlijk probleem dat de efficiëntie van een marketingcampagne beïnvloedt. Wanneer u een website bezit, merkt u mogelijk verkeer dat afkomstig is van gemeenschappelijke domeinen of andere nieuwe. Voor een newbie kan iemand de neiging hebben om het valse verkeer in Google te verwarren met legitiem verkeer. Verwijzingsspam komt echter van spookwebsites zoals Darodar ghost verwijzer. Spookverkeer komt van spoofwebsites waarvan het primaire doel is om het verkeer naar hun sites te vergroten en om affiliate sales te maken.

Dit artikel, opgesteld door Sohail Sadiq, een topdeskundige van Semalt , kan u de mechanismen van verwijzingsspam leren en hoe u het kunt opsporen in Google Analytics.

Verwijzingsspam kan op twee verschillende manieren plaatsvinden:

1. Verkeer afkomstig van webcrawlers voor spam.

Er zijn tal van websites die website-crawlers gebruiken om verschillende redenen. Legitieme website-crawlers hebben hun unieke identiteit, waardoor het hele proces als een succes verloopt. Website-crawlers komen naar uw website, inclusief een call-to-action-knop om het slachtoffer te bereiken door op een link te klikken. In de meeste gevallen komen deze spamverwijzingen naar de site als omleiding naar een farmaceutisch bedrijf of een online winkel. In andere gevallen kunnen spam-e-mails zoals darodar spookverwijzing afkomstig zijn van pornowebsites. Hun primaire doel is om een ​​commissie te krijgen voor elke aankoop die u doet. Darodar beweert een legitieme website te zijn die methoden voor leadgeneratie biedt. Ze zijn geen geldige SEO-website. Ze gebruiken hun crawler om tonnen verkeer naar een Google Analytics-pagina van een gebruiker te sturen, waardoor nep-verkeer ontstaat..

2. Spookverwijzingsverkeer.

Voor spookspam zijn er geen webbezoeken op uw website. In plaats daarvan stuurt de spammer miljoenen pagina-aanvragen op uw Google Analytics-pagina. Evenzo kunt u verkeer op uw GA-account zien, maar niet op uw websitedashboard. Hoogstwaarschijnlijk kan dit soort verkeer afkomstig zijn van domeinen zoals Darodar ghost verwijzer.

Hoe bezoeken van referral-spam in Google Analytics herkennen

Voor personen die e-commercesites beheren, is het van essentieel belang om nepverkeer te onderscheiden van dat wat niet legitiem is. Deze webbezoeken kunnen uw sitegegevens onnauwkeurig maken, waardoor de precisie van uw marketingmethoden wordt beperkt. Nepverkeer vindt plaats na voorspelbare patronen. Referentieverkeer heeft bijvoorbeeld een bouncepercentage van 0% of 100%. Gemiddeld duren de duur van de browsersessie altijd 0 seconden. Er komen geen nieuwe sessies uit dezelfde webbezoeken. Een andere belangrijke manier om het te detecteren is de landingspagina's . De meeste webontwikkelaars die spookspam gebruiken, gebruiken aanzienlijke zwevende knoppen om ervoor te zorgen dat hun bots de plaats vinden waarop ze kunnen klikken.

In andere gevallen kunnen de spamfilters in Google Analytics referentiespam detecteren. Het is essentieel om geavanceerde spamfilters te gebruiken om dergelijke webbezoeken te controleren, evenals verkeer van domeinen zoals Darodar ghost verwijzende.

Conclusie

Verwijzingsspam kan uw websitegegevens scheeftrekken en uw inspanningen op het gebied van digitale marketing desoriënteren. Het is essentieel om beveiligde e-mailplatforms te gebruiken om verwijzingsspam af te houden. Bijvoorbeeld, Darodar Ghostreferer kan verkeersgegevens op uw website genereren die mogelijk niet uw webbezoeken weerspiegelen.

November 29, 2017
Semalt Expert uit Islamabad: manieren om Darodar Ghost Referrer te herkennen in Google Analytics
Reply