Back to Question Center
0

Semalt Expert: wat is SEO en waarom is het belangrijk?

1 answers:

SEO is een effectieve en betaalbare manier om nieuwe klanten te bereiken, uw site goed te rangschikken in de zoekresultaten van zoekmachines en uw omzet te verhogen. Zoekmachineoptimalisatie of SEO betekent dat de website en de bijbehorende artikelen moeten worden weergegeven in de zoekresultaten. Hoewel verschillende marketingstrategieën beschikbaar zijn om uw doelgroep te bereiken, biedt zoekmachineoptimalisatie ons de kracht om steeds meer mensen te bereiken bij het zoeken naar informatie met betrekking tot uw zoekwoorden, services, producten en zinsdelen. Dat is de reden waarom SEO-leads een dichtheidspercentage hebben van rond de veertien procent in vergelijking met de twee procent dicht bij leads van andere netwerken, zoals e-mailmarketing, gedrukte advertenties en sociale media-marketing.

Bovendien verzekert Alexander Peresunko, een topexpert van Semalt , dat SEO ons helpt de zichtbaarheid van onze site in de natuurlijke of organische zoekresultaten te verbeteren en zoekmachineoptimalisatie moet niet verwarren met betaalde zoekresultaten , omdat beide volledig andere tactieken zijn.

Waarom is SEO belangrijk voor u?

Als u zich niet richt op het optimaliseren van uw site of blog voor de zoekresultaten, zullen uw kansen om uw verkeer te verliezen en klanten aan de concurrenten hoog zijn, aangezien hun sites hoog in de zoekmachine verschijnen resultaten dan uw blog of website Wanneer iemand op zoek is naar specifieke producten of diensten online, wendt hij zich tot Google, Bing of Yahoo.De bezoeker kan uw website bereiken tijdens het zoeken naar informatie die gerelateerd is aan uw producten en diensten. komen hoog aan wanneer steeds meer mensen het in de zoekresultaten van de zoekmachine zullen aantreffen. De onderzoekers laten zien dat zestig procent van de Google-trafieken naar sites en blogs gaat die in de drie tot vier zoekresultaten voorkomen.

Hoe evalueren de zoekmachines waar het bedrijf is gerangschikt?

De zoekmachines gebruiken algoritmen om te evalueren waar een bedrijf staat en zij voorzien bezoekers van nuttige en relevante informatie met behulp van dezelfde algoritmen. U moet ervoor zorgen dat uw site wordt weergegeven op de eerste pagina in plaats van 20. Hiertoe moet u zich richten op domeinautoriteiten en artikelen schrijven over de onderwerpen die betrekking hebben op uw bedrijf. De machtiging van uw site wordt bepaald via enkele factoren op locatie en elders. Sommigen van hen zijn hieronder beschreven.

Onsite - De zoekmachines geven een betere ranking aan de websites die regelmatig nieuwe inhoud over bepaalde onderwerpen publiceren. Als u een nieuwswebsite bezit, publiceert u regelmatig artikelen en stelt u uw online machtiging in.

Offsite - De zoekmachines willen dat andere sites naar uw webpagina's linken. Wanneer sommige andere websites naar uw artikelen linken en mensen de inhoud op websites voor sociaal netwerken delen, heeft u een prominente positie in de zoekresultaten van de zoekmachine.

Hoe te beginnen met zoekmachine-optimalisatie (SEO)?

Beïnvloeding van de zoekmachines kost tijd, maar het zal zeker lonen als je nieuwe bezoekers bereikt. Als je de blog bent gestart, is het goed om je te richten op je publiek. In plaats van te schrijven over de algemene onderwerpen, zou u inhoud over specifieke onderwerpen moeten publiceren en verschillende onderwerpen behandelen. En zodra u originele inhoud begint te schrijven, stelt u een autoriteit in voor uw domein en moet u de inhoud regelmatig op sociale media delen.

November 29, 2017
Semalt Expert: wat is SEO en waarom is het belangrijk?
Reply