Back to Question Center
0

Semalt: hoe een website in één klik in Chrome te blokkeren

1 answers:

Soms moet u uw surfervaring op het internet stroomlijnen door webbrowsers te besturen. Een ouder kan bijvoorbeeld willen dat de kinderen geen toegang krijgen tot websites met inhoud voor volwassenen. In andere gevallen moet u mogelijk een bepaalde website voorkomen die steeds voor een bepaalde tijd opduikt. In dit SEO-artikel leer je hoe je sites in je Google Chrome-browser kunt blokkeren. U kunt de controle krijgen over de websites en domeinen die u irriteren wanneer u zich in uw browser bevindt.

Deze richtlijn, uitgelegd door Igor Gamanenko, de expert van Semalt , is beperkt tot de Chrome-browser, maar kan ook werken met andere browsers met deze extensie. Bovendien zal TemporarySite Blocker de browserextensie zijn in de discussie.

Om te beginnen met deze service, moet u een paar eenvoudige stappen volgen. Na het volgen van deze stappen zou u controle moeten kunnen krijgen over websites in uw browser. Deze procedure kan op veel meer browsers werken met verschillende browserextensies, behalve dat u mogelijk een andere procedure moet gebruiken.

1. Log in op uw Chrome-browser, ga naar extensies in het instellingenmenu en voeg TemporarySite Blocker toe. Zoals hierboven vermeld, zal deze toevoeging onze voorkeurskeuze zijn.

2. Bij het toevoegen van TemporarySite Blocker is er een speciaal pictogram dat in de rechterbovenhoek van uw browserwerkbalk verschijnt. Dit is het paneel dat u gaat gebruiken om de functionaliteit van deze extensie te regelen..

3. Wanneer u op dit pictogram klikt, komt u in de interface te werken als een knop. U kunt TemporarySite Blocker in- of uitschakelen. U kunt op deze knop klikken om een ​​site te blokkeren wanneer u op de koppeling bent.

4. Om een ​​website toe te voegen, kunt u naar de website gaan die u aan de blokkeerlijst wilt toevoegen. Schakel de site in of uit via dit menu. De TSB-knop blijft in de Chrome-browser staan ​​om deze te gebruiken wanneer er een site is die u moet toevoegen aan de Chrome-blokkeerlijst van websites.

Om deze extensie te testen, blokkeer eenvoudigweg een bepaalde website. Probeer het te openen door op de link te klikken. Als u een bericht 'Geblokkeerd' in uw browser ontvangt, werkt de extensie. Deze instelling blijft bestaan ​​tot de dag dat u beslist om die bepaalde website te deblokkeren.

Het is ook slim om de TSB-knop uit beeld te verbergen. Deze maatregel kan voorkomen dat een nieuwsgierige browsergebruiker de website inschakelt. Google Chrome heeft ook de beperking door wachtwoordfunctie. U kunt het gebruiken om extra maatregelen aan deze besturingsoptie toe te voegen.

Conclusie

Soms is het essentieel om de websites die mensen in uw computerbrowser kunnen gebruiken, te controleren en te controleren. Hoewel sommige mensen dit kunnen gebruiken om het internetgebruik van hun kind te beperken, moeten anderen mogelijk het gebruik van hun website beperken om hun surfervaring te regelen. Deze SEO-richtlijn bevat informatie over het blokkeren van sites in Chrome met de extensie TemporarySite Blocker. U kunt een website in- en uitschakelen door deze te blokkeren en daarmee uw browsergebruik te beperken. Deze procedure kan ook van toepassing zijn op andere browsers met deze of een vergelijkbare browserextensie.

November 29, 2017
Semalt: hoe een website in één klik in Chrome te blokkeren
Reply