Back to Question Center
0

Semalt: Hoe knoppen te blokkeren voor website verwijzingsverkeer

1 answers:

Als uw website ongewenste en verdachte verwijzingsbezoeken ontvangt via buttons-for-website.com, raakt uw bedrijf mogelijk in de war en bent u niet de enige persoon die met dit probleem wordt geconfronteerd. Buttons-for-website.com is een site die gebruikers in de referrerspam betrekt en hun eigen websites indexeert met behulp van uw Google Analytics-gegevens. Knoppen voor websites worden veel gebruikt door de spammers om een ​​aantal valse sites te promoten, en het verhoogt hun positie in Bing, Yahoo en Google.

Igor Gamanenko, een topdeskundige van Semalt , zegt dat die buttons-for-website.com referral-spam heel wat ongewenste problemen kan veroorzaken. Ten eerste kunnen referrerspam de Google Analytics-statistieken verpesten, zoals de gegevens van Doel, Acquisitie en Gedrag van de service. Bovendien kan referrerspam de geografische locatie, het bouncepercentage en alle dingen die in uw Google Analytics-account worden gevonden, vernietigen.

Webmasters klagen vaak dat de gegevens van hun site, met name het bouncepercentage, wordt beïnvloed door de verwijzende spam omdat de spam-URL's slechts op enkele pagina's terechtkomen en de site binnen enkele seconden verlaten. Verwijzingsspam wordt weergegeven in uw Google Analytics-account en de positie van de site wordt binnen een paar dagen geruïneerd.

Introductie tot buttons-for-website.com:

De buttons-for-website.com zijn voornamelijk gericht op de analytische gegevens van uw site en zijn ontworpen om op een bepaald moment de herhaalde verzoeken op uw webpagina's te produceren. Malware, bots en alle black hat-tactieken maken deel uit van verwijzerspam. De spammers profiteren van deze techniek voor het genereren van inkomsten. Het helpt hen om te adverteren voor hun eigen websites en verbetert de positie van hun sites in de resultaten van de zoekmachine door kwaliteitskoppelingen te maken naar hun sites met de gegevens van uw website. Het nadeel van deze techniek is dat de verwijzingen van buttons-for-website.com interfereren met de Google Analytics-statistieken en alle andere statistieken..Ze gebruiken ook de bandbreedte van uw site en maken herhaalde verzoeken om u en uw Google Analytics-account te verwarren. We kunnen dus stellen dat de verwijzende spam een ​​twijfelachtige techniek is die wordt gebruikt voor het promoten van de inhoud van spammers. Ze zijn gericht op uw sites om kwaliteitsverkeer naar hun eigen webpagina's te verzenden. Spammers en hackers willen hun webpagina's promoten en proberen mensen naar hun producten en diensten te trekken. Ze willen ook de positie van hun site op Google verbeteren door backlinks van hoge kwaliteit te maken. Ze voeren deze taak uit door een aanvraag te registreren in het toegangslogboek van uw site, dat wordt gecrawld door Google en lijkt de spamwebsite te zijn.

Houd er rekening mee dat buttons-for-website.com geen gevaarlijke website is zolang u op de relevante links klikt. Het kan problemen opleveren voor uw bezoekers en uw Google Analytics-account misleiden. In sommige situaties gebruikt buttons-for-website.com de bandbreedte van uw site en stuurt meerdere verzoeken naar uw website.

Verkeer door button-for-website.com verwijzingsverkeer in het Google Analytics-account:

Als u de referentiespam van buttons-for-website.com in uw Google Analytics-account wilt blokkeren, moet u deze dingen onthouden. Laat me je vertellen dat het blokkeren van de spam-URL's door het blokkeren van de buttons-for-website.com spam in Google Analytics-account door de filters te maken. Je kunt het ook voorkomen in je .htaccess-bestand. Ga naar het gedeelte Beheerder in uw Google Analytics-account en klik op de optie Nieuw filter om nieuwe filters te maken. Hier moet u het domein buttons-for-website.com als primaire filternaam toevoegen en de optie Aangepast filter kiezen.

Blokkeer de referrer-buttons -for-website.com met het .htaccess-bestand

Als u de referentiespam van buttons-for-website.com met uw .htacess-bestand wilt blokkeren, moet u deze code hieraan toevoegen.

## SITES REFERRER BANNING

RewriteCond% {HTTP-REFERER} buttons-for-website.com [NC, OF]

RewriteRule. * - [F]

November 29, 2017
Semalt: Hoe knoppen te blokkeren voor website verwijzingsverkeer
Reply