Back to Question Center
0

Semalt: Hoe u de app Best gebruikt voor Wikipedia wanneer u offline bent

1 answers:

Hoewel een supersnelle dataverbinding overal lijkt te bestaan, zijn er nog steeds locaties waar connectiviteit ontbreekt, zelfs in deze tijd. Sommige locaties hebben geen connectiviteit, dus u moet werken met een drastisch beperkte bandbreedte op sommige andere locaties. Een heel goed voorbeeld is wanneer u per vliegtuig reist of wanneer u in het buitenland bent.

In beide situaties kunt u een hoop webpagina's opslaan zodat u ze daarna kunt lezen wanneer uw telefoon offline is. Ivan Konovalov, de Semalt Customer Success Manager, stelt dat er Wikipedia-apps voor Android en iOS zijn waarmee gebruikers artikelen kunnen opslaan die later offline kunnen worden bekeken.

Ho om een ​​pagina op Android te bewaren

  • Tik op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van het scherm. Dit dient als menuknop
  • Kies "Pagina opslaan" in de lijst met opties die zal verschijnen.

Opgeslagen artikelen vinden op Android

  • Ga naar het hoofdmenu en kies "Opgeslagen pagina's".

Hoe een pagina op iOS te bewaren

  • U hoeft alleen maar op het hartpictogram onder aan het artikel te tikken en het wordt opgeslagen. Dit is nog eenvoudiger en korter.

Opgeslagen artikelen vinden op iOS

  • Ga naar het hoofdmenu en kies "Opgeslagen pagina's".

Beide versies van de app stellen je in staat het artikel te vernieuwen met de nieuwste inhoud zodra je connectiviteit is hersteld. De Android-versie heeft echter nog een ander voordeel ten opzichte van de iOS-versie van de app. gebruikers om door gecachte pagina's te zoeken.

Zelfs als u verbinding hebt, zijn er een aantal redenen waarom u misschien nog steeds de voorkeur geeft aan het lezen van opgeslagen artikelen in de offline modus. Het is vrij van allerlei afleidingen. Wanneer je uiterste concentratie nodig hebt, kunnen meldingen zoals inkomende sms, oproepen, Twitter-berichten en anderen je slecht afleiden, je concentratie verlagen en je leestempo vertragen. Een andere reden is dat het vernieuwen van de pagina deze overschrijft met de meest actuele inhoud. Dit betekent dat u belangrijke informatie op de opgeslagen pagina kunt missen.

Offline Wikipedia moet zijn gemaakt voor de vliegtuigmodus. Dus, afhankelijk van hoe lang je reis zal duren en hoe snel je leest, kun je genoeg pagina's opslaan die je tijdens je reis bezig houden als je een productieve lezer bent.

Als u offline bent, bespaart u ook de batterij van uw apparaat. Dat betekent dat u meer artikelen kunt lezen voordat uw batterij in de offlinemodus leeg raakt dan in de online-modus. Zelfs studenten kunnen profiteren van offline Wikipedia-pagina's.

Als student kun je een onderzoek doen naar Wikipedia en alle relevante pagina's opslaan. Of je nu verbinding hebt of niet, het is beter om je apparaat naar de offlinemodus te veranderen, omdat 100% concentratie nodig is om alle opgeslagen pagina's te lezen en te verwerken. U moet mogelijk ook belangrijke punten noteren terwijl u de pagina's leest. Helaas zijn veel mensen zich nog niet bewust van deze functie van de Wikipedia-app.

November 29, 2017
Semalt: Hoe u de app Best gebruikt voor Wikipedia wanneer u offline bent
Reply