Back to Question Center
0

Semalt: Hoe Website blokkeren in Google Chrome

1 answers:

Er zijn veel gevallen waarin mensen websites moeten kunnen blokkeren in hun browsers. Het is bijvoorbeeld noodzakelijk om de toegang van kinderen tot bepaalde sites te beperken. Ouders moeten ook blijven met de wachtwoordbeschermingsrechten van deze firewalls om ongeoorloofde toegang tot browser-add-ons of specifieke websites te beperken. Meestal blokkeren mensen deze websites handmatig of met behulp van de bestandshosttechniek. Het uitvoeren van opdrachten kan echter een gecompliceerde procedure zijn. Dit is de reden waarom sommige mensen Google Chrome-extensies gebruiken om hun websitetoegang te beperken.

In deze SEO-richtlijn definieert Jack Miller, een topdeskundige van Semalt , één Chrome-extensie als een voorbeeld van het weergeven van deze techniek.

Hoe een site te blokkeren

Deze procedure is beperkt tot gebruikers van Google Chrome. In andere browsers met deze extensie kan echter ook de techniek worden toegepast om websites te blokkeren. Bovendien is de uitbreiding van de interesse hier de extensie SiteBlock. Er zijn andere extensies zoals SpyVisit, maar hun functionaliteit is min of meer hetzelfde. Volg deze stappen:

 • Start Google Chrome en klik op 'Instellingen'.
 • Ga in het instellingenmenu naar 'Meer hulpmiddelen' en klik op 'extensies'.
 • Vanaf hier kunt u naar 'meer extensies' gaan.
 • Dit menu opent de Google Chrome-webwinkel. Zoek, net als populaire app-stores, naar 'SiteBlock' en klik op Enter..
 • Klik op de knop 'Toevoegen aan Chrome' om het installatieproces te starten en te wachten tot het is voltooid.

Wanneer u deze procedure volgt, moet u uw browser en de websites die een persoon kan bezoeken, kunnen bedienen. Het is essentieel om op te merken dat de SiteBlock-extensie van Google is. U dient geen problemen te hebben met betrekking tot de geldigheid of de auteur van deze software. Voor deze procedure moet u de sites toevoegen die u deze extensie nodig heeft om te blokkeren. U kunt deze methode gebruiken om u te helpen deze sites te voorkomen:

 • In het zoekpaneel van Google kunt u sites uit de SERP-popups beperken.
 • U kunt ook naar de instellingen gaan.
 • Ga naar beheer van extensies voor uw Chrome-browser en selecteer SiteBlock.
 • Klik hier vanaf 'opties'.
 • Voeg de webadressen toe van de websites die u wilt blokkeren onder 'te blokkeren sites'.
 • Vergeet niet om te klikken op 'opties opslaan'

U kunt ook een lijst maken van veel websites waarvan u niet wilt dat mensen er toegang toe hebben. Het is van essentieel belang dat u het gedeelte 'www of https: //' uitsluit van de website die u blokkeert. Deze methode kan ervoor zorgen dat u alle domeinen beperkt, ongeacht het protocol. Nadat u deze instellingen hebt opgeslagen, kunt u de add-on testen door een van de sites in uw geblokkeerde lijsten te proberen. Het bericht "Blocked by SiteBlock extension" bevestigt het succes van deze techniek.

Conclusie

Er zijn veel methoden om te voorkomen dat mensen websites in hun browsers willen blokkeren. Sommige ouders willen bijvoorbeeld dat kinderen geen toegang hebben tot websites met inhoud voor volwassenen. In deze en veel meer gevallen kunnen mensen besluiten om verschillende technieken te gebruiken om deze toegang te voorkomen. Deze SEO-richtlijn kan u laten zien hoe u sommige websites kunt blokkeren met behulp van Chrome-invoegtoepassingen. Met onze eenvoudige add-on 'SIteBlock' kunt u de toegang van sommige domeinen of sites beperken tot uw Chrome-browser. U kunt deze procedure ook toepassen op andere browsers met behulp van deze of andere extensies.

November 29, 2017
Semalt: Hoe Website blokkeren in Google Chrome
Reply