Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Specialist - Wat is een spider-bot en hoe het te repareren?

1 answers:

Verschillende mensen richten zich op het plaatsen van veel trefwoorden en zinsdelen met backlinks in hun profielsecties van blogs en de commentaarsectie. Hoe de bots en spiders werken en hoe de informatie op de tekst wordt geplaatst, zal bepalen hoe goed uw site is gerangschikt in de resultaten van de zoekmachine .

Sohail Sadiq, een vooraanstaand expert van Semalt , concentreert zich hier op het feit dat u de spiders en crawlers moet instrueren over hoe uw webpagina's moeten worden geïndexeerd, en dit kan worden gedaan met de tag: rel = "nofollow" anker. Het zal zeker het uitgaande aantal van uw links verminderen en zal helpen om de paginarang van uw site levenslang te onderhouden.

MSNbot, Googlebot en Yahoo Slurp zijn alle bots, crawlers en spiders die verantwoordelijk zijn voor het oogsten van informatie voor de zoekmachine s. Als u de statistieken van uw website bijhoudt, ziet u mogelijk Yahoo Slurp, Googlebot en MSNbot als verwelkomende gasten en verzamelen deze zoekmachinebots informatie over uw webpagina's voor hun respectievelijke zoekmachines..Het regelmatig bekijken van deze spiders en bots is wenselijk omdat uw site bijna dagelijks wordt gecrawld en de inhoud ervan wordt weergegeven in de zoekresultaten van de zoekmachine (SERP's).

Wat is een spider-bot?

Een spider-bot is een specifiek computerprogramma dat bepaalde links op een website volgt en informatie over die site verzamelt die online moet worden gedeeld. Googlebot volgt bijvoorbeeld de SRC- of HREF-tags om afbeeldingen en pagina's te vinden die betrekking hebben op een specifieke niche. Omdat deze crawlers niet de daadwerkelijke computerprogramma's zijn, kunnen we er niet van afhankelijk zijn, omdat ze worden gepakt door de dynamisch gemaakte websites en blogs. Als het gaat om het indexeren van uw website via Googlebot, moet u er rekening mee houden dat bepaalde pagina's en afbeeldingen niet op de juiste manier worden geïndexeerd. Zelfs de gerenommeerde en beroemde spiders gehoorzamen bepaalde instructies en aanwijzingen van het robots.txt-bestand. Het is een documentbestand dat spiders en bots informeert over wat ze moeten indexeren en wat ze niet moeten crawlen. Je kunt de robots ook instrueren om geen enkele link van een pagina te volgen met de specifieke metatags zoals 'Googlebot'.

Hoe de bots te repareren?

Sommige bots zijn goed, terwijl de andere slecht zijn en zo snel mogelijk moeten worden verwijderd. De slechte bots geven niets om de robots.txt-bestanden en zijn er om uw gevoelige informatie en uw e-mail-ID's te verzamelen. Om de slechte bots en soortgelijke spam te bestrijden, moet je de javascript gebruiken om je e-mailadressen te verbergen. Alles wat is geschreven om de slechte bots te vermijden, wordt echter in een mum van tijd door de ergste bots verbroken. Bedrijven bestrijden slechte bots en geven hen waarnaar ze op zoek zijn, verbergen hun e-mailadressen en gevoelige informatie. Ze zijn slim genoeg om alle e-mailadressen in een mum van tijd te raden. We hopen dat dit je verwarring over wat bots zijn en hoe ze werken zal hebben opgelost. U kent nu het verschil tussen bots en spiders of crawlers en hoe zij informatie verzamelen over uw website of blog. Als u nog meer vragen in gedachten heeft, kunt u deze plaatsen in het gedeelte voor opmerkingen en kunt u binnenkort een antwoord verwachten.

November 29, 2017
Semalt Islamabad Specialist - Wat is een spider-bot en hoe het te repareren?
Reply