Back to Question Center
0

Semalt legt uit hoe het met analytische spam van Google kan omgaan

1 answers:

In de afgelopen jaren was de beveiliging van websites een groot probleem voor website-eigenaren. Het bereiken van schone rapporten in uw Google Analytics vereist hoge niveaus van waakzaamheid. Ghost en bot referral spam is recent onderwerp van discussie geworden in de content marketing industrie. Het openen van uw Google Analytics-account om te merken dat het wordt beïnvloed door zowel spook- als botverwijzingsspam, kan erg hinderlijk zijn.

Inhoud en digitale marketing houden in dat u schone statistieken in uw Google Analytics-account moet hebben. Het voeren van zakelijke procedures met gegevens die worden beïnvloed door verwijzingsspam kan echter leiden tot verkeerde interpretaties en verkeerde zakelijke procedures. B2C-bedrijven, WordPress-websites en B2B-bedrijven hebben uiting gegeven aan hun bezorgdheid over de beveiliging van websites.

Jack Miller, de Semalt Senior Customer Success Manager, stelt dat het begrijpen van Google's basisprincipes van het grootste belang is om uw bedrijf in de goede richting te leiden. Een groot aantal bedrijven stortte in vanwege de lage ranking in de algoritmen als gevolg van de minimale sessieduurtijd en hoge bouncepercentages. Wakker worden om een ​​goed deel van het verkeer van uw site te vinden, komt van geest en bot verkeer kan irriterend zijn.

Hoe spam van Google Analytics werkt

Onlangs hebben website-eigenaren die matig verkeer tegenkomen, hun zorgen uitgedrukt over het vinden van spookverkeer in hun analyseverslag. Om te beginnen is het de moeite waard om op te merken dat er twee soorten GA-spam zijn, namelijk:

  • Ghost referral spam
  • Bot-verwijzingsspam

Ghostreferent spam beïnvloedt indirect indirect Google Analytics-accounts omdat er geen bots websites kunnen bezoeken. In plaats daarvan pakken spammers analysecodes en verbinden ze rechtstreeks met GA-servers..Spammers neigen ernaar verkeer direct op uw website te plaatsen zonder uw website te bezoeken. Volgens search engine optimalisatie professionals, is Google Analytics de beste plaats om ghost referrer spam te filteren en te blokkeren.

Ervaar jij een webmaster die een stijging van het verkeer op je website ervaart en naast een sessieduur? Je hoeft niet in paniek te raken. Dat is bot-verwijzingsspam. Botverkeer werkt om uw website te vertragen door uw verkeer aan te spreken en valse verwijzingen te registreren.

Tips voor het blokkeren van spam voor analyses

Gebruik van servers om referral-spam te blokkeren

Het blokkeren van zowel spook- als botverwijzingsspam op verschillende servers en meerdere websites kan een moeizame taak zijn om uit te voeren. Als u Google Analytics-spam uitsluit met behulp van servers, wordt bot-spam uitgesloten, waardoor spookspam scheefloopt met uw rapporten.

Gebruik van een geldig hostname filter om analytics spam uit te sluiten

Het gebruik van een hostname-weergavefilter om analyse spam uit te sluiten, kan eenvoudig op uw lokale computer worden gedaan. U wilt niet dat deze taak tijdrovend is. Create hostname include filters om zowel bot- als geestverwijzingsspam uit te schakelen van schokken met uw rapporten.

Het gebruik van Auto spamfilters tool

Automatische spamfilters worden door experts hoog aanbevolen als het gaat om het blokkeren van referral-spam van uw analyses. Deze filtertool is ontwikkeld met behulp van de nieuwste versie van heuristische technologie om verwijzingsspam van uw account te blokkeren en uit te sluiten. De automatische spamfiltertool bestaat uit scanfuncties om de prestaties van uw Google Analytics-account te detecteren en op te sporen.

Misverkenning van Google Analytics-rapporten kan uw toekomstige inspanningen op het gebied van digitale marketing gemakkelijk in gevaar brengen. Spam en bots referral spam is onlangs het onderwerp geweest van aandacht voor vele digitale marketingbureaus. Laat referral-spam uw marketingdromen niet beïnvloeden. Voer bovengemarkeerde strategieën uit om uw account vrij te houden van bots en spookverwijzingsspam.

November 29, 2017
Semalt legt uit hoe het met analytische spam van Google kan omgaan
Reply