Back to Question Center
0

Semalt: The Most Awesome Wiki Articles

1 answers:

Julia Vashneva, de Semalt Customer Success Manager, zegt dat de Wikipedia Club van Cool Freaks een van de toonaangevende en beroemde Facebook-groepen is. Het levert de coolste, vreemdste en meest vreemde Wikipedia-artikelen op. Van 52-hertz-walvis tot Tarrare, alles wordt beschikbaar gesteld via de Facebook News Feeds van de leden. Sinds de oprichting in september 2013 is deze groep enorm gegroeid en is een community van meer dan 30.000 actieve leden geworden. Hier hebben we het gehad over de meest favoriete en recente Wikipedia-artikelen.

Kentucky Vleesdouche

Het is geen angstaanjagende seksuele daad, maar het incident met ongewoon weer. In maart 1876, in Bath County, Kentucky, regenden stukjes vlees, vooral rundvlees, gedurende enkele minuten op een oppervlakte van 100 meter. Later werden de stukken herkend als de longweefsels van een paard.

Regenkoningin

De koningin van Balobedu behoorde tot Zuid-Afrika. Ze werd verondersteld controle te hebben over de wolken en de neerslag. Jarenlang is de troon leeg vanwege controverses over de onwettige kinderen van de Regenkoningin en de kritiek op de unieke en rare levensstijl van Modjadji.

Drukpa Kunley

Deze dichter en Tibetaans boeddhist hadden de macht om demonen te transformeren in beschermende beschermelingen nadat ze hen hadden geraakt met de penis Thunderbolt of Flaming Wisdom. Kunley is ook beroemd om de esoterische praktijken van het schilderen van fallussen op de muren van Bhutan..

Joyce Carol Vincent

Het lijk van Carol Vincent werd gevonden in haar appartement in Londen, dat er vreemd en ongewoon uitzag als het lijk daar meer dan drie jaar lag. Omdat alle rekeningen automatisch werden betaald, haar televisie en verwarming draaiden, en het deel van haar huur werd betaald, geloofde iedereen dat Joyce nog leefde. Enkele dagen voor haar dood had deze jongedame contacten met familie en vrienden verbroken.

Armin Meiwes

Deze Duitse man werd beroemd vanwege het vermoorden en eten van een persoon die ermee instemde om te worden opgegeten. Hij had een advertentie geplaatst op de site, The Cannibal Cafe, waar Meiwes verklaarde dat hij op zoek was naar iemand die vermoord en geconsumeerd zou worden. Een man uit Berlijn, Bernd JР-С rgen Armando, reageerde op zijn advertentie en Miewes geamputeerde de penis van Brandes en kookte hem op de juiste manier.

Jennifer en June Gibbons

Ze waren een mooie tweeling die de bewegingen van elkaar spiegelde en met elkaar spraken op een manier die niemand ooit zou kunnen begrijpen. Ondanks de pogingen om ze te scheiden door ze naar verschillende scholen te sturen, werden de tweelingen katatonisch en isoleerden ze zich totdat ze voor hun hele leven herenigd werden. Al snel werden ze criminelen en werden ze naar het ziekenhuis gestuurd, waar ze veertien jaar lang doorbrachten.

George Herriman

George Herriman was een van de beste en bekendste Amerikaanse cartoonisten van de 20e eeuw. Hij was beroemd om de strip getiteld Krazy Kat. Hij identificeerde zichzelf als een Griek, maar de geboorteakte vermeldt George als gekleurd met een afdaling van een gemengd ras.

Abdel Halim Hafez

Abdel was een van de meest populaire en opmerkelijke Arabische en Egyptische zangers. Hij wordt beschouwd als de grondlegger van de Arabische muziek en zijn muziek inspireerde Egyptische revoluties van 2011. Hij pleegde zelfmoord in 1977 en de wereld heeft nooit Big Pimpin zonder Halim gehad.

November 29, 2017
Semalt: The Most Awesome Wiki Articles
Reply