Back to Question Center
0

Semalt - Warrior Forum in de internetmarketing van vandaag

1 answers:

Er zijn tal van sociale-mediasites en -forums om informatie te krijgen over internetmarketing, maar de meest populaire plaats is het Warrior Forum, ook bekend als WF. Als internet- of socialmedia-marketeer moet je op een betere manier aandacht besteden aan wat er rondom gebeurt en hoe je profijt kunt trekken van je online business. Het is veilig om te zeggen dat het Warrior Forum een ​​nuttig platform is dat je helpt alles te weten over de online bedrijven.

Het is moeilijk om niet te vermelden dat het Warrior Forum zijn eigen voor- en nadelen heeft. Het beste is dat dit forum de hele tijd actief blijft en antwoorden heeft op bijna alle marketinggerelateerde vragen.

Ga naar de onderstaande tips van Igor Gamanenko, een topspecialist van Semalt , om legitieme antwoorden op uw vragen te krijgen.

1. The War Room

De War Room is een betaalde sectie van dit forum en biedt ons nuttige informatie over ongewenste producten. Hier schudden intelligente personen en internetmarketeers elkaar de hand en bespreken ze hun dagelijkse projecten, maar het is niet mogelijk om lid te worden tot je de contributie betaald hebt.

2. Aangesloten bij beroemde zakenmensen

De legitieme mensen die in deze sectie zijn uitgedeeld zijn Rand Fishkin (Moz), Patrick Sexton (Feed The Bot), Pat Flynn (Smart Passive Income), Brian Clark (CopyBlogger) en Yaro Starak (Entrepreneurs Journey).

Problemen van het Warrior Forum

De belangrijkste problemen met dit platform zijn hieronder beschreven.

1. Broken English Posts

Een gebroken Engelse post is een van de grootste problemen met het Warrior Forum. Ik heb vastgesteld dat veel gebruikers op dit platform niet eens weten hoe ze Engels moeten schrijven. hun spelfouten en smeken om hulp van de Engelstaligen.

2. Dezelfde vragen opnieuw en opnieuw

Een ander probleem met dit platform is dat dezelfde vragen bijna dagelijks worden herhaald. Het Warrior Forum creëert een puinhoop voor nieuwe en bestaande gebruikers, aangezien nieuwelingen soortgelijke dingen vragen, zoals 'hoe een website te rangschikken', 'werkt dit product goed', enzovoort.

3. Het gratis lidmaatschap

De meeste informatie op dit forum is beschikbaar voor de gratis lidmaatschappen, wat betekent dat u niets hoeft te betalen om meer te weten te komen over de technieken om online te werken. De gratis versie omvat een reeks onderwerpen, zoals online marketing, offline marketing, e-commerce websites, SEO, e-mailmarketing, sociale media marketing en andere soortgelijke onderwerpen. Naar schatting zijn er meer dan dertig verschillende afdelingen waar elke dag veel onderwerpen worden besproken.

4. Guru Wannabes

In dezelfde zin als bij het stellen van vragen, vond ik enkele goeroe-wannabes waar mensen er dol op zijn om het te vervalsen voordat ze daadwerkelijk online met hun bedrijf beginnen. Deze informatie kan nuttig zijn voor mensen die een beetje inspiratie willen of hun tenen willen doordringen in de sociale media marketingwereld.

5. Warrior Ask Me Anything

Deze nieuwe sectie bevat veel interessante posts en discussies. Hier kunt u uw marketinggerelateerde vragen stellen en uw bedrijf op internet verbeteren. Voor een nieuwe online marketeer heeft dit gedeelte van het Warrior Forum veel tips, tutorials en artikelen waarvan je kunt profiteren. U kunt binnen enkele maanden advies inwinnen van experts over hoe u succesvolle zakenmensen kunt worden. Door op hun advies te handelen, kunt u uw weg inslaan en uw bedrijf gemakkelijk laten groeien.

Laatste gedachten

Met de overvloed aan tips, trucs en nuttige informatie is het Warrior Forum ideaal voor diegenen die actief op zoek zijn naar tutorials over sociale media en online marketing. Zelfs als u geen website heeft, kunt u lid worden van dit platform om veel te leren van de ervaringen van uw senioren

November 29, 2017
Semalt - Warrior Forum in de internetmarketing van vandaag
Reply