Back to Question Center
0

The Semalt Expert From Islamabad: Wat is verwijzende spam en hoe kan ik dit voorkomen?

1 answers:

Sohail Sadiq, de specialist van Semalt , zorgt ervoor dat het mogelijk is om referrer, ghost en crawler-spam in je Google Analytics-account te verslaan, maar je moet weten welke referrer, crawler en ghost spam zijn en hoe je ze kunt filteren.

Wat is verwijzende spam?

Als u ziet dat verwijzingsspam wordt bijgehouden in uw Google Analytics-account, moet u zo snel mogelijk maatregelen nemen. Anders maakt het koppelingen naar zijn eigen website of vermindert het de positie van uw site in de resultaten van de zoekmachines . Op grote schaal is dit geen ernstig probleem, maar op kleine schaal zal het honderden tot duizenden valse bezoeken aan een site verzenden en uw Google Analytics-gegevens scheeftrekken. Verwijzingsspam komt meestal van websites zoals darodar.com, get-free-traffic-now.com en free- share-buttons.com. U zult zien dat deze sites een 0:00 seconde genereren op uw site en het bouncepercentage is 100%.

Wat is Ghost Spam?

De spookspam heeft de neiging om de bezoekersgegevens op te blazen zonder uw webpagina's te bezoeken. Het zou van de site zijn geschraapt en wordt doorgestuurd naar uw Google Analytics-account. Het kan u ook omleiden naar vreemde, externe websites. De spookspam komt in de vorm van verwijzingen en verlaagt willekeurig de positie van uw site in Google, Bing en Yahoo. Event-tracking.com is een website die elke dag spookspam naar een groot aantal websites stuurt..

Wat is Crawler-spam?

Crawler-spam bezoekt uw site wel, maar heeft geen interactie met uw pagina's. Het doel is om geïndexeerd te worden in het Google Analytics-account en om uw hoogwaardige bezoeken door te sturen naar een onbekende website van derden. Crawler-spam kan u helpen uw site te crawlen, maar biedt nooit voordelen voor verbeterde zoekmachines . Spam kan in elke vorm voorkomen en mag niet ten koste van alles worden genegeerd. Wanneer u spam ontvangt, wordt u misschien doorverwezen naar de SEO-professionals om er vanaf te komen. Wanneer u daar aankomt, wordt u misschien een SEO-service van een of andere soort geduwd, wordt u omgeleid naar een echte site als onderdeel van een partnerprogramma of eindigt u met een of ander virus.

Hoe stop ik referrer-spam?

De eerste stap is om de pagina Instellingen in uw Google Analytics-account te openen en te klikken op de optie Alle hits van bekende spiders en bots uitsluiten. U kunt filters maken en de verdachte websites aan hen toevoegen om verwijzende spam te verwijderen. Een andere oplossing is om de instellingen van uw .htaccess-bestand aan te passen.

Hoe stop ik Ghost Spam?

De beste en gemakkelijkste manier om ghost spam te stoppen, is door de filters in te stellen in uw Google Analytics-account. Alle verwijzingsbezoekers van uw site kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën en u kunt filters voor alle categorieën afzonderlijk maken. Omdat spookspam van nature willekeurig is en zijn duff-gegevens niet naar uw Google Analytics-account stuurt, moet u dit blokkeren via het .htaccess-bestand of op serverniveau.

Hoe stop ik Crawler-spam?

Aangezien de crawler-spam uw website daadwerkelijk bezoekt, kunt u de domeinnaam toevoegen aan een filter van Google Analytics en deze blokkeren. Er zijn verschillende domeinen en de lijst blijft elke dag uitbreiden. Simoahava.com/spamfilter is een populaire crawler-spam die moet worden verboden in uw Google Analytics-account. Searchcommander.com is een andere soortgelijke site die betrokken is bij het verzenden van crawler-spam naar de gebruikers.

November 29, 2017
The Semalt Expert From Islamabad: Wat is verwijzende spam en hoe kan ik dit voorkomen?
Reply