Back to Question Center
0

The Semalt Islamabad Expert: Hoe WP verwijzende spam te blokkeren in Google Analytics

1 answers:

De verwijzende spam in Google Analytics is een belangrijk probleem geworden. Vanwege de overvloed aan referrerspam van websites voor volwassenen en sociale media zijn webmasters overweldigd door verschillende filters en gebruiken ze andere methoden om te voorkomen dat verkeer van slechte kwaliteit hun sites verpest.

Er is geen reden tot paniek omdat het mogelijk is om referrerspam op WordPress in uw Google Analytics-account te blokkeren. Sohail Sadiq, een toonaangevende expert van Semalt , vertelt hier hoe dit met succes kan worden uitgevoerd.

Aan de slag met Google Analytics

Als uw website veel verkeer ontvangt en u ziet enkele spamkoppelingen in uw Google Analytics-account, kunt u deze links verwijderen, omdat deze ertoe kunnen leiden dat u op schadelijke websites klikt. Als u Google Analytics nog niet eerder op uw WordPress-website hebt gebruikt, moet u een WordPress-plug-in installeren en deze integreren in uw Analytics-account.

Google Analytics is een opmerkelijke en nuttige tool waarmee u kunt zien hoe de bezoekers omgaan met uw webpagina's. U kunt ook controleren welke pagina's de gebruikers het leukst vinden, klikken op uw links volgen en andere vergelijkbare taken uitvoeren.

Wat is verwijzende spam?

Als u wilt dat uw site wordt opgemerkt, zorg er dan voor dat u referrerspam van uw site hebt uitgesloten. Verwijzingsspammers en hackers profiteren van uw wens en verzenden verwijzings-URL's met geautomatiseerde scripts naar honderden tot duizenden blogs en websites elke dag. Deze URL's verschijnen in een mum van tijd in uw Google Analytics-accounts en andere services. Aangezien ze van invloed zijn op de positie van uw site, moet u de manieren onderzoeken om ze zo snel mogelijk te verwijderen.

Hoe kan ik omgaan met verwijzingspam?

U kunt Sucuri gebruiken om de beveiliging van de website te bewaken..Sucuri beschermt niet alleen uw site tegen Trojaanse paarden en malware, maar het blokkeert de verwijzende spam permanent. Sucuri Website Firewall is een van de beste WordPress die u kunt gebruiken om verwijzende spam te elimineren. Het team is toegewijd en hardwerkend en klanten krijgen informatie over hoe hun sites verbeteren.

Block Referrer Spam in WordPress met plugin

Een andere manier om referrerspam op uw WordPress-website te blokkeren, is door verschillende WordPress-plug-ins te gebruiken. Deze plug-ins hebben meerdere opties en u kunt ze activeren om verwijzingsspam te voorkomen. Het eerste dat u moet doen is de relevante plug-in downloaden, installeren en activeren, en we raden u aan de SpamReferrerBlock-plug-in te gebruiken. Eenmaal volledig geactiveerd, ga je naar Instellingen »Spam Referrer Block en configureer je de instellingen voor deze plugin om aan de slag te gaan.

Blokkeer de Ghost-verwijzingen met Google Analytics-filters

U kunt de verwijzende spam blokkeren met de Google Analytics-filters. Als de spammers u continue verzoeken sturen, hebben ze mogelijk uw UA-trackingcodes gevolgd. Ze gebruiken deze code om de niche en aard van uw website te identificeren. De meeste webmasters voegen filters toe aan hun Google Analytics-accounts, waar de verdachte sites worden ingevoegd en binnen enkele minuten worden verwijderd. Ga naar uw Google Analytics-account en ga naar het gedeelte Audience »Technologie» Netwerk. Kies hier de hostnaam als de primaire dimensie en probeer de resultaten uit te breiden naar de optie Maandelijks. Sommige van de domeinnamen die u hier moet toevoegen, zijn wpbeginner.com, darodar.com en anderen.

U kunt ook de algemene referrerspam blokkeren met Google Analytics-filters. Ga naar de optie Filters uitsluiten in uw Google Analytics-account en blokkeer URL's zoals buttons-for-website.com, blackhatworth.com, darodar.com en anticrawler.org.

November 29, 2017
The Semalt Islamabad Expert: Hoe WP verwijzende spam te blokkeren in Google Analytics
Reply