Back to Question Center
0

The Semalt Islamabad Expert - Wat is zoekmachineoptimalisatie (SEO)?

1 answers:

In zijn meest eenvoudige vorm is zoekmachineoptimalisatie (Search Engine) het proces waarbij de rangorde van uw website wordt verhoogd zodat deze verschijnt tussen de eerste paar links op de retourpagina's van zoekmachines. U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom uw website hoog moet scoren. Dit is een informatietijdperk en klanten doen online onderzoek voordat ze een product of dienst bestellen. Als uw website bij de eerste paar links voorkomt, is de kans groot dat klanten op uw link klikken en uiteindelijk vaker bij u bestellen.

Michael Brown, een topdeskundige van Semalt , legt hier uit hoe u een hoge positie in de zoekmachine voor uw site kunt bereiken en deze ook kunt onderhouden.

Kort gezegd, SEO is erop gericht uw website op de eerste pagina met zoekresultaten van zoekmachines te laten verschijnen. Dit komt omdat mensen meestal niet op de derde pagina komen voordat ze een beslissing nemen. Afhankelijk van hoe concurrerend uw niche is, kan het echter erg duur of betaalbaar zijn om daadwerkelijk op pagina één te komen. Uiteindelijk kunt u op de eerste pagina komen als u geduldig genoeg bent en u ook de onderstaande principes volgt.

Uw inhoud moet rijk zijn aan relevante woordenschat

Zoekmachines bepalen rangen van websites via de tool genaamd spiders. Deze tool crawlt het web op een geautomatiseerde manier. De frequentie waarmee spiders uw website crawlen, bepaalt hoe hoog u scoort en de spiders rangschikken u op hoe relevant uw inhoud voor uw niche is.

Daarom is het belangrijk dat u weet welke zoekwoorden uw klanten typen in zoekmachines. Hiermee kunt u inhoud rond de zoekwoorden ontwikkelen. Als u bijvoorbeeld juridische diensten aanbiedt voor slachtoffers van letsels, typen uw potentiële klanten mogelijk zoekwoorden als 'letseladvocaat in Zuid-Florida'. Dus uw inhoud moet alle mogelijke zoekwoorden bevatten.

Onder deze omstandigheden is het belangrijk erop te wijzen dat spiders tekst in een afbeelding niet kunnen crawlen. Zorg er dus voor dat uw zoekwoorden niet zijn ingesloten in afbeeldingen. Nu u begrijpt hoe belangrijk relevante zoekwoorden zijn, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe u alle relevante zoekwoorden voor uw niche kunt krijgen..Het enige wat u nodig heeft, is een gratis hulpprogramma voor het oproepen van zoekwoorden in Google AdWords. Deze tool helpt u bij het identificeren van alle zoekwoorden die relevant zijn voor uw niche. U moet er dus voor zorgen dat alle zoekwoorden in uw inhoud en de metadata van uw pagina worden weergegeven.

Koppeling is belangrijk

De rangorde van uw pagina is een cijfer van 1 t / m 10 voor uw website op basis van de uitgaande en inkomende links. Om je rang te verbeteren, moet je ervoor zorgen dat al je sociale media-accounts zijn gekoppeld aan je website. Als uw site is gekoppeld aan een site met een hoge ranking, zal deze de link-juice naar uw site brengen en daarmee ook de positie van uw website verhogen. U kunt ook proberen om te worden vermeld in gratis, vertrouwde open mappen en professionele instanties die bij uw niche horen, omdat potentiële klanten ook in de mappen kunnen zoeken.

Om de rangorde van uw website te bepalen, kunt u een plug-in downloaden zoals "PageRank-status". Het werkt met de Google Chrome-browser. Als u uw rang kent, kunt u uw verbetering volgen.

Houd uw inhoud fris

De snelheid waarmee spiders van zoekmachines uw webpagina's crawlen, speelt een prominente rol in uw rangschikking en hangt op haar beurt af van hoe vers u uw inhoud bewaart. Telkens wanneer u nieuwe inhoud uploadt naar uw website, komen er spiders van zoekmachines bij om uw site te crawlen. Trouwens, uw bezoekers zullen ook genieten van het lezen van nieuwe inhoud.

U moet dus altijd uw inhoud vers houden. Verwijder oude tekst, afbeeldingen / afbeeldingen en video's en vervang ze door nieuwe en interessantere. U kunt een blog opzetten op uw site en de blog elke dag of elke week bijwerken met nieuwe inhoud. In eerste instantie kan het moeilijk zijn, maar het zal moeiteloos worden als je eraan went.

Om op de hoogte te zijn van de huidige zoekwoorden die relevant zijn voor uw site, kunt u Google Alerts gebruiken. Het zal u altijd op de hoogte houden van de zoekwoorden om uw inhoud te ontwikkelen.

Houd uw SEO-technieken up-to-date

De regels, principes en algoritmen voor het rangschikken zijn niet statisch. Ze zijn dynamisch en veranderen vaak, dus je moet op de hoogte zijn van de algoritmen. Bijvoorbeeld, voor nu was de rangorde van websites grotendeels afhankelijk van hoe u uw inhoud opvult met zoekwoorden. Nu is er een aantal keren dat een trefwoord mag verschijnen in de inhoud van een bepaald aantal woorden. Anders wordt je inhoud gemarkeerd als spam en verlaagt je je rangschikking.

November 29, 2017
The Semalt Islamabad Expert - Wat is zoekmachineoptimalisatie (SEO)?
Reply