Back to Question Center
0

Tips van Semalt over hoe u Darodar-verwijzingen vanaf uw website kunt filteren

1 answers:

Het runnen van een website kan heel spannend zijn, omdat het u een uitstekende gelegenheid biedt om uw online bedrijf te laten groeien. Het geeft je ook een kans om nieuwe kansen te creëren in je zakelijke veld. Helaas proberen sommige spammers uw online bedrijven zonder reden te ruïneren. Max Bell, de Semalt klantensuccesmanager, legt uit dat deze cybercriminelen zo veel mogelijk werken om obstakels voor websitegebruikers te creëren en verwijzingsspammers vormen daarop geen uitzondering. Ze behoren tot de online fraudeurs die een online puinhoop creëren en als je niet enthousiast genoeg bent, kunnen ze al je plannen vernietigen. Als u uw Google Analytics-account controleert en beseft dat er talloze verwijzingen zijn naar websites die niet bekend zijn bij uw server, bestaat de mogelijkheid dat de verwijzing naar darodar op uw site is gericht en moet u snel maatregelen nemen om deze te blokkeren.

Bepaling van het spam-verkeer

Om uw website van deze bots te kunnen beschermen, moet u ze eerst identificeren. De valse trafieken zijn valse verwijzingen die afkomstig zijn van uw domeinsite en proberen de oorspronkelijke gebruikersnamen te verbergen. De verwijzingen zijn misleidend en als u ze niet op tijd opmerkt, kunnen ze enorme verliezen veroorzaken. Nadat je ze hebt geïdentificeerd, kun je strategieën bedenken om ze te blokkeren. Enkele van de beste manieren om verwijzingen naar darodar te blokkeren zijn onder andere:

Gebruik van Google Analytics-filters

Maak filters in uw Google Analytics-account waarmee u de waarde van uw verkeer kunt verbeteren. Dit zal je helpen om ongewenste verwijzingen te elimineren, en je blijft alleen achter met wat je nodig hebt. U krijgt unieke codes die u invoegt in uw Google Analytics-account, zodat spammers uw website niet kunnen bereiken en u ze naar hun site kunt halen. Google-analysefilters bieden u verschillende manieren om verwijzingen naar geradicaliseerde verwijzingen te blokkeren, maar het grootste nadeel van deze methode is dat deze niet op veel sites tegelijkertijd kan worden gebruikt.

Blokkeer hun IP-adres

Het blokkeren van het IP-adres van de darodar-verwijzing is eenvoudig. Dit zorgt ervoor dat de spammers de toegang tot uw website wordt ontzegd, wat het voor hen moeilijk maakt om de onbekende referenties te verzenden.

Sla de uitsluitingslijst op

Zorg ervoor dat u uw uitsluitingslijst voor Google Analytics hebt opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat u in alle rust kunt genieten van de werking van uw website. Google biedt u een lijst met dingen om het IP-adres uit te sluiten en te blokkeren. De eenvoudigste manier is om een ​​plug-in op uw website te plaatsen om ervoor te zorgen dat deze veilig en beschermd is.

Aanwezigheid van referral-spam kan een grote uitdaging zijn gezien het bereik van dagelijkse e-commerce-activiteiten. U moet ervoor zorgen dat uw website altijd soepel draait om uw productiviteit te maximaliseren, maar deze bots laten u niet toe. Het wordt nog erger als je niet weet hoe je ze moet herkennen en wat je moet doen om ze te blokkeren. De bovenstaande tips helpen je om je website vrij te houden van die spammers en je kunt ze eenvoudig filteren om te voorkomen dat ze je domeinsite bezoeken. Blijf scherp en wees op je hoede!

November 29, 2017
Tips van Semalt over hoe u Darodar-verwijzingen vanaf uw website kunt filteren
Reply