Back to Question Center
0

Toptips van Semalt over hoe pop-ups en advertenties op je Android te blokkeren

1 answers:

Als u advertenties en pop-ups verwijdert die van invloed zijn op uw browse-ervaring, houdt u niet alleen uw apparaat veilig, maar helpt u ook gegevens op te slaan wanneer u Android-gadgets gebruikt. Advertenties, pop-ups en standaardadvertenties zijn niet alleen hectisch, maar kunnen ook de veiligheid van uw Android-gadget negatief beïnvloeden. Als Android-gebruiker wil je geen extra dollars betalen door pop-upadvertenties en vervelende advertenties te downloaden.

In de moderne marketingindustrie gebruiken spammers en hackers advertenties om in Android-gadgets van eindgebruikers terecht te komen. Het gebruik van openbaar internet vormt een aanzienlijk gevaar voor uw online beveiliging en maakt u kwetsbaar voor hackers. Sommige technieken zijn naar voren gebracht om Android-gebruikers te helpen irritante pop-ups in realtime te blokkeren.

Het blokkeren van vervelende advertenties en pop-ups van uw browser is een van de meest eenvoudige taken die u ooit online hebt uitgevoerd. Het beschermen van uw inloggegevens voor scammers is van het grootste belang als het gaat om browsen.

Hier zijn vier tips bedacht door Igor Gamanenko, een vooraanstaand expert van Semalt , die je een geweldige ervaring zal geven bij het browsen van grote webpagina's met je Android-gadget.

Gebruik de Chrome-browser om advertenties te blokkeren

Er zijn enkele vragen gerezen over het blokkeren van pop-ups die in de Chrome-browser verschijnen. Het blokkeren van pop-upadvertenties die in uw Chrome-browser verschijnen, is heel eenvoudig. Open uw chroom en klik op de drie stippen die worden weergegeven in uw linkerbovenhoek van uw browser. Selecteer het pictogram 'Instellingen' en open het pictogram 'Site-instellingen'.

Blader door de instellingen van uw browser naar de knop 'Pop-ups'..Selecteer 'Pop-upadvertenties blokkeren' om te voorkomen dat standaardadvertenties in gevaar komen door uw browse-ervaring.

Download en installeer gratis Ad-blocker browser

Laat als gebruiker van Android geen pop-upadvertenties toe die van invloed zijn op uw browsegeschiedenis. Open de Google Play Store van je gadget en typ 'gratis Ad-blocker browser'. Download de gratis Ad-blocker en installeer. Een groot aantal clients die androïden gebruiken, geven de voorkeur aan het gebruik van Ad-blocker in vergelijking met het handmatig blokkeren van pop-ups.

Gebruik Opera Browser om vervelende advertenties te blokkeren

Bent u een Android-gebruiker die werkt aan het blokkeren van pop-upadvertenties. Het blokkeren van standaard- en evenementadvertenties is een doe-het-zelf-taak die efficiënt kan worden uitgevoerd met uw Android-gadget. Open de Google Play Store van je gadget en download de app.

Installeer en voer uw gratis operabrowser uit om te voorkomen dat vervelende advertenties uw online surfervaring beïnvloeden. Open uw Opera-browserinstellingen en klik op pop-ups. Klik op het pictogram 'Pop-upadvertenties blokkeren' om te voorkomen dat marketingadvertenties uw browseplan beïnvloeden.

Gebruik de data-saver-modus van Android

Als Android-gebruiker wilt u geen extra gegevens gebruiken voor het downloaden van marketingadvertenties en -evenementen. Databesparing biedt Android-gebruikers de beste browse-ervaring als vervelende advertenties en marketingschema's kunnen niet worden geladen op gadgets. U kunt uw gegevensspaarder echter uitschakelen als u de benodigde animaties en webpagina's ziet die van belang kunnen zijn.

Om de gegevensbeschermingsmodus in te schakelen, opent u uw browser en klikt u op de drie stippen in uw rechterbovenhoek. Kies uw browserinstellingen en selecteer het pictogram voor gegevensbeveiliging. Stel de spaarmodus in om te voorkomen dat vervelende advertenties in gevaar komen door uw online ervaring.

In de afgelopen paar maanden hebben vragen over het blokkeren van pop-upadvertenties de krantenkoppen doorsnee geraakt. Laat advertenties uw online surfervaring niet bederven als u uw Android-gadget gebruikt. Voer de hierboven gemarkeerde tips uit om een ​​volledig efficiënte browse-ervaring te bereiken.

November 29, 2017
Toptips van Semalt over hoe pop-ups en advertenties op je Android te blokkeren
Reply