Back to Question Center
0

Verborgen tekst en links: verhogen ze echt je SEO? - Deskundige van Semalt, Natalia Khachaturyan geeft het antwoord

1 answers:

Verborgen teksten en links vormen de inhoud van uw website die bijna of volledig onzichtbaar is voor de mensen die de pagina laden. Voor mensen die Black Hat SEO uitvoeren, is verborgen teksten een methode die de meeste richtlijnen voor webmasters verachten. Deze inhoud kan echter worden bekeken door computers en maakt daarom deel uit van de trefwoorden voor indexering. Verborgen tekst bedriegt zoekmachines om een ​​website-informatie te rangschikken die mogelijk geen deel uitmaakt van de inhoud van de zichtbare webpagina.

Na de nieuwe update van het zoekalgoritme kan Google nu verborgen tekst detecteren. Uw website loopt het risico een boete te ontvangen van de zoekmachine ranking. In ernstige gevallen kan sommige keyword stuffing spam-tactiek leiden tot een totale deindexering uit de zoekmachine-database. De inhoudstrateeg van Semalt , Natalia Khachaturyan, waarschuwt dat sommige websites in het recente verleden hoog scoren met deze tactiek, maar niet meer.

Verborgen tekst

Deze misleidende methode kan gebruikersinhoud op een webpagina bevatten in een vorm die niet zichtbaar is. Voor mensen die zoekmachine-optimalisatie uitvoeren, kan verborgen tekst niet langer helpen bij het rangschikken van websites omdat deze gemakkelijk te detecteren zijn. Het heeft geen invloed op de tekstcorrectie website rankings Zoals eerder. Een manier waarop mensen verborgen content kunnen tonen is door de hele pagina te markeren. Wanneer u op" ctrl + A, "drukt, selecteert u alles inclusief de verborgen inhoud. Het kan worden weergegeven in een markering waar je het elders kunt kopiëren en plakken om te sorteren.

Er zijn veel technieken die mensen kunnen gebruiken om tekst op een webpagina te verbergen. Allereerst kunnen sommige mensen teksten gebruiken die een soortgelijke kleur hebben als de achtergrond. Als gevolg hiervan is deze informatie niet zichtbaar voor de persoon die de webpagina bekijkt. Andere personen gebruiken kleine lettertypen op delen van de website waar een banner of aanvullende informatie staat. Door de gegevens te verbergen met een code of object, kan de tekst op de website ook als verborgen worden weergegeven.

Verborgen links

Verborgen links komen voor als verborgen teksten, behalve dat er permalinks in zitten. Dientengevolge kan een websitegebruiker gebieden ervaren met klikbare links die niet duidelijk of zichtbaar zijn. Verborgen links vormen geen onderdeel van de SEO-prestaties van een website. Hun koppeling staat niet toe dat linkssap autoriteit toevoegt aan een domein. Bovendien kan een site een rangschikking krijgen als de webcrawlers van zoekmachines te veel verborgen links detecteren.

Conclusie

Om een ​​website zoals e-commercesites goed te laten presteren in de rangschikking, is er behoefte aan zichtbare inhoud in plaats van die welke niet zichtbaar is. Alle teksten op uw webpagina moeten zichtbaar zijn voor de gebruiker. Het zou ook mogelijk moeten zijn dat alle links zichtbaar zijn. Om te controleren op verborgen inhoud op een webpagina, kunt u alles markeren via een ctrl + A-functie of de cursor gebruiken. In gevallen waarin de markering dezelfde kleur heeft als de achtergrond, drukt u op ctrl + C en plakt u die inhoud van een tekstverwerkingssoftware-pagina met de optie alleen tekst plakken. U kunt vervolgens de inhoud sorteren, evenals verborgen koppelingen die worden weergegeven als permalinks.

November 29, 2017
Verborgen tekst en links: verhogen ze echt je SEO? & Ndash; Deskundige van Semalt, Natalia Khachaturyan geeft het antwoord
Reply