Back to Question Center
0

Verborgen tekst en links: voors en tegens - Simpele tips door de expert van Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Bij het uitvoeren van een SEO zijn er enkele misleidende tactieken die een algoritme voor het rangschikken van een zoekmachine kunnen misleiden. Verborgen tekst en links vormen bijvoorbeeld een basis voor enkele van de trucs voor inhoudmarketing die deze functie uitvoeren. Er zijn veel manieren om tekst in een webpagina te verbergen. Sommige van deze tactieken zijn onder meer in deze tekst aangeboden door de Content Strategist van Semalt , Natalia Khachaturyan:

  • Gebruik van een tekstkleur die lijkt op de achtergrondkleur van de website,
  • Tekst zoeken in afbeeldingen of video
  • Bepaalde lettergroottes instellen die te klein zijn
  • CSS gebruiken om tekst van het scherm te plaatsen,
  • Verbergen van permalinks, bijv. Door ze op een personage te plaatsen.

In dergelijke gevallen kan het bij dergelijke tactiek gaan om het plaatsen van veel inhoud op een manier die niet zichtbaar is voor menselijke bezoekers. Bovendien blijft een link in een leesteken zoals een komma vaak verborgen of onzichtbaar.

Het detecteren van verborgen inhoud

Verborgen inhoud is vaak op verschillende manieren beschikbaar. Op al deze manieren is de tekst beschikbaar voor de machine, maar niet zichtbaar voor menselijke bezoekers. Een eenvoudige ctrl + A-functie helpt om alle inhoud op een website te markeren. Sommige SEO-bureaus met een zwarte hoed kunnen ook een vergelijkbare markeerkleur op de achtergrond gebruiken..In dergelijke gevallen kopieert en plakt u de hele webpagina in een andere teksteditor met de standaardoptie voor plakken. Deze tactiek kan helpen bij het onthullen van alle verborgen inhoud binnen een webpagina. Links kunnen binnenkomen waar ze voorkomen als permalinks op de hele website.

Redenen voor verborgen inhoud

Mensen gebruiken verborgen content om verschillende redenen. Het meest voorkomende idee achter het verbergen van inhoud op een webpagina is de rangorde. Mensen verbergen extra zoekwoorden in de verborgen inhoud om te proberen het algoritme voor de gek te houden om uw website als eerste te classificeren. Bovendien is keyword stuffing een black hat SEO-tactiek die enorm profiteert van het gebruik van verborgen content. Te veel zoekwoorden op een webpagina plaatsen leidt tot een daling van de inhoudrelevantie en tot het risico van een website.

Hoe inhoud op uw website zichtbaar te maken

Verborgen inhoud kan leiden tot de bestraffing van een website van de Google-SERP's. In deze gevallen helpt verborgen content mensen om talloze waarschuwingen te krijgen met betrekking tot de deindexering van hun website. Het is essentieel om uw inhoud zichtbaar te maken. Enkele manieren om de zichtbaarheid van uw inhoud te vergroten zijn onder meer: ​​

  • JavaScript: U kunt JavaScript in een tag plaatsen. Het is essentieel om deze inhoud zichtbaar te maken voor iedereen, vooral gebruikers die geen JavaScript actief hebben in hun browsers.
  • Afbeeldingen: Beschrijvende tekst kan beschikbaar zijn in het alt-attribuut. Het is ook essentieel om een ​​door mensen leesbaar bijschrift en een alt-tekstbeschrijving voor elke afbeelding op te nemen.
  • Video's: Video's vormen ook inhoud die voor indexering beschikbaar kan zijn. U kunt video's transcriberen of zelfs beschrijvende teksten in HTML opnemen in de video's.

Conclusie

Er zijn veel manieren waarop verborgen inhoud uw SEO-inspanningen kan schaden. Sommige SEO-methoden voor zwarte hoeden kunnen bijvoorbeeld geheime tekst gebruiken om hun intenties voor het opvullen van zoekwoorden te verbergen. In andere gevallen kunnen mensen verborgen inhoud gebruiken en vele links naar verschillende domeinen behandelen. Dit artikel kan u helpen verborgen inhoud op een webpagina te detecteren.

November 29, 2017
Verborgen tekst en links: voors en tegens - Simpele tips door de expert van Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply