Back to Question Center
0

Wat is Artikel Spinnen? - Khachaturyan Nataliya, deskundige van Semalt, legt uit hoe inhoud kan worden geoptimaliseerd voor SEO-doeleinden

1 answers:

Artikelspinnen is het proces waarbij artikelen worden herschreven om originele kopieën te maken en om dubbele inhoudsproblemen te voorkomen die kunnen leiden tot sancties van Google, Bing en Yahoo. Het idee is om een ​​artikel te schrijven en vervolgens de unieke kopieën ervan honderden tot duizenden keer te maken. De verschillende versies van hetzelfde artikel of webinhoud worden gesponnen artikelen genoemd. Bovendien is een schrijver die een artikel herschrijft verantwoordelijk voor het opnemen van links naar de originele webpagina in de tekst. Al deze links informeren Google dat deze specifieke website beroemd is en zullen de zoekmachine s pushen om de ranking te verbeteren.

Je kunt eenvoudig gesponnen artikelen maken, maar hun kwaliteit is niet toereikend. Zoals je weet, kost het veel tijd om originele content te maken, maar dat zal je zeker helpen de ranking van je website te verbeteren. In feite is gesponnen inhoud ook de SEO-versie van een artikel met zwarte hoed. Khachaturyan Nataliya, Semalt Contentstrateeg, zegt dat het probleem is dat er geen praktische manier is om het draaien van artikelen te voorkomen.

Waarom draaiende artikelen slecht zijn voor uw website

Het is veilig om te vermelden dat artikelmarketing de meest bekende en betrouwbare manier is om uw producten, ideeën en diensten op het internet te promoten. Tal van artikelen worden elke dag gecentrifugeerd en veel draaiende programma's en software kunnen niet helpen om meerdere kopieën van hetzelfde stuk inhoud te maken..Meestal worden de artikelen gesponnen voor marketingdoeleinden en voor het maken van duizenden backlinks naar een website.

Google houdt van nieuwe inhoud

Zoekmachines houden van frisse en relevante inhoud. Blogs en websites die regelmatig originele artikelen publiceren, staan ​​hoger in de resultaten van de zoekmachine dan de sites en blogs die geen aandacht besteden aan het publiceren van originele artikelen.

Alle artikelen voor het draaien van artikelen en software creëren onleesbare versies

U kunt nooit afhankelijk zijn van een artikelstartprogramma of -software omdat ze allemaal artikelen van lage kwaliteit en onleesbare artikelen genereren. Als u een draaiende software gebruikt, moet u ervoor zorgen dat de inhoud leesbaar en volledig geoptimaliseerd is voor SEO-doeleinden. Helaas zijn de artikelen voor het draaien van artikelen niet betrouwbaar en bieden ze inhoudkopieën die moeilijk te lezen zijn.

Woorden en zinnen zijn verschillend en de ideeën en concepten zijn hetzelfde

Met een artikelstartprogramma kunt u alleen meerdere kopieën van dezelfde inhoud maken, maar de kwaliteit is niet voldoende. Woorden en uitdrukkingen zullen anders zijn, maar het hoofdidee en -concept zijn altijd hetzelfde. Dit betekent dat de artikel-draaiende software alleen versies van lage kwaliteit zal genereren en u kunt niet op een dergelijk programma vertrouwen omdat het nooit zal helpen de rangorde van uw site te verbeteren.

Artikel draaien is onethisch

De webmasters en bloggers geloven dat het spinnen van artikelen onethisch is en geen deel moet uitmaken van ons leven. Als je het belang van unieke en echte inhoud beseft, zul je nooit je artikel willen draaien. Repetitieve kopieën van dezelfde inhoud kunnen problemen veroorzaken voor uw site en andere webmasters, en dat is de reden dat deze praktijk als onethisch en immoreel wordt beschouwd.

November 29, 2017
Wat is Artikel Spinnen? & Ndash; Khachaturyan Nataliya, deskundige van Semalt, legt uit hoe inhoud kan worden geoptimaliseerd voor SEO-doeleinden
Reply