Back to Question Center
0

Wat is de oorsprong van spam? - Interessante feiten van Semalt Expert

1 answers:

Spam is het mikpunt van moppen. Dit ingeblikte hamproduct is echter geworteld in de Amerikaanse geschiedenis. Het is in de loop van de jaren populair geworden en is overgegaan van een lunchvlees naar een icoon van een popcultuur. Spam werd voor het eerst gemaakt door Hormel Company in de 19e eeuw en was een favoriet ding tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het werd op grote schaal geconsumeerd in de Verenigde Staten, omdat het als veel heerlijker werd beschouwd dan ander vlees. Na verloop van tijd werd spam een ​​beroemd product en een favoriet item voor de troepen in het buitenland, dat bekend stond om zijn gemakkelijke verzending en stabiliteit.

Jack Miller, de Semalt Senior Customer Success Manager, voegt eraan toe dat spam nog steeds beroemd is en wordt gebruikt in Hawaï, waar het één van de hoogste consumptietarieven per hoofd van de bevolking heeft. Het is even beroemd in sommige delen van Azië en het Verenigd Koninkrijk. Het is ook vermeldenswaardig dat spam momenteel wordt verkocht in meer dan veertig landen over de hele wereld.

Belangrijkste ingrediënten voor spam

De hoofdingrediënten van klassieke spam zijn varkensvlees met ham, aardappelzetmeel, zout, natriumnitriet, suiker en water. Het aardappelzetmeel wordt gebruikt voor vleesbinding, terwijl natriumnitraat als conserveermiddel fungeert. Een geleiachtige, dikke substantie die rond spam is gewikkeld, is gemaakt van gelatine en stolt het gebruikte vlees. Afhankelijk van spam kun je daar ook andere ingrediënten vinden zoals kip, kalkoen, pepers en paprika's. Spam wordt in verschillende smaken aangeboden en is over de hele wereld geliefd..Het heeft zowel hoge als lage natriumvariëteiten die gezonder zijn dan andere maaltijden.

Hoe wordt spam gebruikt?

U kunt spam in de koude vorm bakken, braden, grillen of eten. Het kan ook voorgekookt worden gebruikt, wat betekent dat verwarming optioneel is. De beste manier om spam te gebruiken is pan-friend, samen met je favoriete noedels of eieren. Je kunt het als ontbijt gebruiken, want het is een veelzijdige maaltijd. Spam kan ook worden gebruikt in hamburgers, sandwiches, pizza's en curries. Spamfans staan ​​bekend om hun creatieve en unieke gebruik van dit ingeblikte vlees. Het is niet de meest heerlijke en voedzame maaltijd, maar je kunt het een onderdeel van je dagelijkse dieet maken, want spam heeft heel veel conserveermiddelen en verzadigde vetten. Als je gaat kamperen, kun je het in koude vorm meenemen.

Spamvieringen

Spam wordt veel gebruikt in Waikiki en andere delen van Hawaï. In de laatste week van april wordt een festival gevierd dat is gewijd aan spam-liefhebbers. Het is een van de beroemdste festivals in de Verenigde Staten van Amerika. Bij deze gelegenheid verbruiken de lokale bevolking veel spam en worden miljoenen blikjes verkocht. Bovendien heeft Austin een uniek spammuseum en het bedrijf Hormel, dat in deze stad is gevestigd, produceert en verkoopt spam op grote schaal. De stad Shady Cove in Oregon is wereldwijd beroemd vanwege de jaarlijkse parades op spam.

Spam in de popcultuur

Het is veilig om te vermelden dat spam sinds de Tweede Wereldoorlog een essentieel onderdeel is geworden van de Amerikaanse cultuur. In die tijd werd het in de oorlog gebruikt als de belangrijkste voedselbron voor soldaten. Toen de oorlog ten einde was, verzamelde Hormell een groep muzikanten en een aantal jonge dames die bekend staan ​​als de Hormell Girls. Deze vrouwen promootten spam en vermaakten mensen met hun patriottische liedjes.

November 29, 2017
Wat is de oorsprong van spam? & Ndash; Interessante feiten van Semalt Expert
Reply