Back to Question Center
0

Wilt u meer weten over het draaien van artikelen? - Vraag het de expert van Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Herschrijven van een origineel artikel dat meer dan tweehonderd keer probeert om meerdere originele kopieën te maken, kan leiden tot duplicatie van inhoud. In de wereld van zoekmachine optimalisatie (SEO) is het van het grootste belang om regelmatig nieuwe content op uw website te leveren en te plaatsen. Het aanbieden en publiceren van inhoud op uw e-commerce website helpt om de aandacht van potentiële bezoekers te trekken en uw doelwit in real time te raken.

Volgens de inhoudstrateeg van Semalt , Natalia Khachaturyan, gebruiken webcrawlers zoals Google een aantal factoren om uw website in de algoritmen te rangschikken, waarbij uw conversiezoekwoord een van de kritieke elementen is. Als contentmarketer wilt u niet dat uw conversiezoekwoord laag scoort in de algoritmes van zoekmachines. Het creëren van online zichtbaarheid dicteert waakzaamheid en creativiteit.

Wat is artikel-spinning?

Het maken van verschillende versies van één artikel om hoog te scoren in de algoritmen kan uw SEO-campagne in de war maken. Volgens deskundigen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, is artikelspinning een Black Hat SEO-techniek, die gewoonlijk wordt gebruikt als een snelkoppeling door digitale en inhoudsmarketeers. In werkelijkheid levert het genereren van inhoud met behulp van je brein tijd op in vergelijking met het draaien van een bestaand artikel.

Creatief zijn is geen optie als het gaat om het verbeteren van de zichtbaarheid van uw bedrijf. Bij het draaien van een artikel hoeft het eindresultaat niet te kloppen. Als u probeert uw inhoud meerdere keren opnieuw te schrijven, resulteert dit in vulling met zoekwoorden. Google heeft een manier om zoekwoorden te vinden en artikelen te spinnen..

Het plaatsen van gesponsorde inhoud op uw WordPress-website kan uw verhoogde engagement verpesten. Als u doorlopend gesponsorde inhoud op uw site plaatst, eindigen uw potentiële bezoekers uiteindelijk uw pagina's, wat leidt tot een lage sessieduur en hoge bouncepercentages. Hoge bouncepercentages zijn niet geschikt voor online bedrijven en kunnen leiden tot een drastische daling van uw conversie van zoekwoordclassificatie omdat de sleutelzin niet relevant wordt geacht door zoekmachines.

Het genereren van honderden of duizenden versies van hetzelfde artikel kan een beetje hectisch zijn. Dit is waar artikel draaiende software binnenkomt. Artikelspinner kan ervoor zorgen dat je in realtime hoog scoort in de algoritmen. Artikelen die zijn gegenereerd door artikelspinners zijn echter moeilijk leesbaar door het samenstellen van unieke zoekwoorden en woordgroepen.

Levert artikeldraaien resultaten op?

Artikelspinnen is een van de betrouwbare snelkoppelingen waarmee uw conversiezoekwoord binnen korte tijd hoog scoort. Het verbeteren van de zichtbaarheid van uw sites met behulp van Black Hat SEO-technieken is echter een kortetermijnstrategie die in de toekomst uw campagne niet ten goede komt.

De primaire bedoeling van artikel draaien is om enkele pagina's te maken met betrekking tot hetzelfde onderwerp als het originele exemplaar. Na het creëren van gesponnen inhoud, komen digitale marketeers uiteindelijk met backlinks naar hun sites binnen de gegenereerde inhoud. Op de lange termijn impliceren de links naar zoekmachines dat ze beroemd en populair zijn en uiteindelijk hun sites naar een betere positie met betrekking tot ranglijsten duwen.

Het genereren van de inhoud van goede kwaliteit van dezelfde tekst kan een beetje hectisch zijn. Als marketeer kunt u besluiten om een ​​artikelspinner te gebruiken om meerdere kopieën van uw originele document te maken. Google zal spuncontent echter altijd bestraffen. Overweeg om beschikbare white hat SEO-technieken toe te passen om een ​​langetermijnoplossing voor uw online campagne te hebben.

November 29, 2017
Wilt u meer weten over het draaien van artikelen? & Ndash; Vraag het de expert van Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply